Vihjeet kauden ensimmäiselle NHL-kierrokselle!

NHL | vetovihjeet.com

Pitkä ja piinallinen odotus on ohi sillä NHL-kausi starttaa tulevana yönä. Toivottavasti univelkoja ei ole vielä kertynyt sillä nyt herätyskellot alkavat jälleen soimaan keskellä yötä!

Chicago Blackhawks – NY Rangers

Valinta: Chicago ML (1,72)

Viime kaudella varmalla ja hyvällä pelillä Stanley Cupin voittanut Blackhawks lähtee tulevaankin kauteen yhtenä suurimmista suosikeista. Blackhawksin ja joukkueen supertähden Patrik Kanen preseasonia on kuitenkin häirinnyt Kanen raiskaus-episodi, johon ei ole saatu vieläkään päätöstä.

Vierasjoukkue Rangersin paketti näyttäisi olevan jälleen hyvässä balanssissa heti kauden alusta alkaen. Viime kaudella Rangers oli sarjan parhaita joukkueita kääntämään peliä, joten onkin todella mielenkiintoista nähdä jatkaako Rangers samalla pelitavalla tälläkin kaudella.

Suomalaisia pelaajia seurattaessa, katseet kääntyvät kohti Teuvo Teräväistä. Teräväinen hyökkää nimittäin Chicagon ykkösketjussa, joten miehelle tarjoillaan hurjasti vastuuta heti kauden alussa.

Ottelusta odotellaan todella tasaista vääntöä, mutta uskomme vahvasti, että kotietu kääntää edun lopulta kotijoukkueen puolelle.

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

Valinta: Montreal (2,18)

Kotijoukkue Toronton leirissä puhaltavat muutoksen tuulet, kun joukkue päätti uudistaa valmennuskaartiaan. Uusi valmentaja Mike Babcock palkattiin Torontoon, ehkäpä jopa hieman yllättäen.

Babcock myönsi lehdistötilaisuudessa, että tästä kaudesta saattaa tulla haastava, mutta Torontossa tehdään asioita jo tulevia kausia varten. Kyseessä on siis projekti, joka ei välttämättä tuota hedelmää vielä Babcockin ensimmäisellä kaudella.

Toronto on hävinnyt viisi edellistä harjoitusotteluaan päästäen niissä yhteensä 19 maalia. Tuloksista voi päätellä, että Torontossa ei olla vielä täysin valmiita kauden avaukseen.

Vierasjoukkue Montreal on paperilla vahvempi joukkue ja uskomme vahvasti, että Montreal on valmiimpi kauden avaukseen, kuin kotijoukkue Toronto.

Montrealin suoralle voitolle tarjottu (2,18) kerroin on sen verran maukas, että se on poimittava talteen!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset