Vihjekisa 10.03: Jaa vetovihjeesi ja voita palkintoja viikon jokaisena päivänä!

Vihjekisa

Vetovihjeet.com-sivustolla julkaistaan jatkossa vihjekisa viikon jokaisena päivänä. Pääset mukaan kisaan jakamalla päivän parhaan vetovihjeesi muille lukijoille. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20€ lahjakortilla tai pelirahalla.

Pääset osallistumaan päivittäiseen kilpailuun jättämällä oman vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeiden Facebook-ryhmään tai Vetovihjeiden Telegram-kanavalle. Vihjetiimimme valitsee voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on ollut tiimimme mukaan päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei tarvitse välttämättä osua, mutta hyvät perustelut sekä rohkeus ovat kovia valtteja tässä kilpailussa. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa. Kilpailu on voimassa aina kampanja-artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Vihjekisa & osallistuminen:

  1. Laadi vihje ja lisää perustelut vihjeelle.
  2. Jaa oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään tai Vetovihjeiden Telegram-kanavalle.
  3. Olet mukana, onnea kisaan!

Palkinnot

Joka päivä, yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta. Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille viikon kuluessa voitosta.

  • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Presentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
    • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € Presentcard-lahjakortti.
    • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset