Viikko käyntiin MLB -tuplauksella!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Tällä viikolla kokeilemme hieman jotain uutta, kun MLB -tuplaus isketään tänään käyntiin. Säännöt ovat samat, kuin ”normaalissa” tuplauksessa, mutta tällä kertaa lapulle lyödään vain MLB -kohteita.

Tuplausta lähdetään viemaan eteenpäin kolmella 25€:n suuruisella lapulla. Tänään perustelut jätetään vähiin ja laput isketään suoraan tiskiin kaikkien nähtäville.

Kahdessa ensimmäisessä lapussa luotetaan overeihin ja viimeinen kuponki nojaa vahvasti Chigaco Cubsiin, joka kohtaa kotonaan San Diego Padresin. Viimeisen lapun täydentään Nationals – Tigers -ottelun yli 5,5 juoksua veto, minkä ei pitäisi tuottaa meille kovinkaan suuria vaikeuksia.

Tämän viikon tuplausta lähdetään viemään alla möllöttävien lappujen voimin. Muistakaa, että jokainen määrittää panoksensa itselleen ja omaan pelikassaan sopivaksi. Tällä tavoin homma toimii ja vedonlyönti on mukavaa, kuten sen kuuluukin olla!

Uusille asiakkaille tarjolla 100% talletusbonus

24hBetin uusille asiakkaille on tarjolla loistava tarjous, joka antaa uudelle vedonlyöjälle peräti 100% talletusbonuksen 50€ asti ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Uusille pelaajille tarjoillaan upeita bonuksia myös pokerin ja kasinon puolelle esimerkiksi ilmaiskierroksien muodossa.

Lunasta 24hBetin ensitalletusbonus nyt!

mlb

mlb2

Aiheeseen liittyvät uutiset