Viikon ensimmäiset KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Viikonloppuna kerättiin torstain KHL-vihjeiden jälkeisiä  itsetunnon rippeitä. Uuteen viikkoon lähdetään rinta rottingilla kolmen pelin voimin!

Dynamo Moskova – SKA Pietari

Valinta: SKA Pietari ML (2,00)

Ollaan rehellisiä, SKA:n veikkaaminen on lottoa. Pietarin jättiläiset ovat pelanneet surkeasti. Pelin taso vaihtelee jatkuvasti eikä Pietarissa voida olla tyytyväisiä peliin. Fakta on kuitenkin se, että SKA on KHL:n ehdotonta eliittiä materiaaliltaan. Viidestä edellisestä pelistä voittoja on neljä ja ainut tappio onkin tullut tämän iltaista vastustajaa vastaan. SKA:lla on siis Moskovassa revanssin paikka ja koska pietarilaisille tarjotaan kahden kerrointa, on sitä pakko pelata.

Kotijoukkue on pelannut ihan odotetusti. Dynamo majaileen sarjataulukossa SKA:n takana, tosin kaksi peliä vähemmän pelanneena. Dynamo ei ole kotihallissaan vakuuttanut kun taas SKA on haalinut pisteitä hyvin vieraissa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi siis Dynamon voittoon mutta tänään SKA ei ole yllätettävissä.

Medvescak Zagreb – HK Vitjaz

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,67)

Voidaan sanoa että Medvescak on syöksykierteessä. Viidestä viime pelistä viisi tappiota. Maalinteko on kuitenkin toiminut eikä puolustus ole pitänyt. Viidessä viimeisessä Medvescakin pelissä varsinaisen peliajan maalimäärä on ollut keskimäärin 5,6 maalia.

HK Vitjaz on päässyt voittojen makuun. Lauantaina kaatui Jokerit voittolaukauskilpailun jälkeen 2-1. Viime ottelussa Harri Säteri pysäytti kiekon 46 kertaa ja allekirjoittanut ei ainakaan usko vastaavanlaiseen suonenvetoon Zagrebin illassa. Joukkueiden edellinen ottelu tällä kaudella päättyi HK Vitjazin 4-3 voittoon, joten toivotaan samankaltaista tulosta myös tänään.

Slovan Bratislava – Dinamo Riika

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,78)

Kotijoukkue on hävinnyt kaksi edellistä kotiotteluaan. Spartakilta tuli pataan 5-2 mutta SKA:ta vastaan Slovan taipui vain numeroin 2-1. Bratislavassa on kuitenkin nähty hyvin maaleja tällä kaudella. SKA:ta vastaan pelattua ottelua lukuunottamatta viidessä edellisessä pelissä Bratislavassa on nähty vähintään viisi maalia peliä kohden.

Dinamo on Bratislavan kaltainen joukkue. Vieraiden peleissä nähdään myös maaleja tasaisesti molempiin päätyihin illasta toiseen. Dinamon viidessä edellisessä ottelussa verkot ovat heiluneet vähintään viisi kertaa peliä kohden. Joukkueiden vahvuudet eivät ole olleet puolustuksessa, joten maaleja nähdään myös tässä ottelussa.

Aiheeseen liittyvät uutiset