Viikon ensimmäiset KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Aloitetaan tämän viikon KHL-vihjeet kahdella ympäripyöreällä ottelulla. Dinamo Minsk vierailee Moskovassa ja HK Vitjaz saa vieraakseen Torpedon.

Spartak Moskova – Dinamo Minsk

Valinta: Dinamo Minsk (2,28)

Dinamo Minsk saapuu Spartakin vieraaksi Moskovaan. Spartak sai katkaistua viiden ottelun tappioputkensa viime torstaina Amurin vieraana. Illan kotijoukkue on kuitenkin vierailijoitaan heikompi joukkue ja erityisesti maalinteko on ontunut viime aikoina Spartakin peleissä.

Dinamo Minsk on aloittanut kautensa heikosti. Dinamo on kuitenkin joukkue, jonka voi odottaa yltävän jopa pudotuspeleihin. Edellisessä pelissään Minsk taipui Neftehimikille voittolaukausten jälkeen. Neftehimik tappiota edelsi kuitenkin kaksi voittoa nollapelillä niin Traktoria kuin Jokereitakin vastaan. Dinamon vierasvoitolle saa hyvän kertoimen, joten lähdetään hakemaan hyvää aloitusta viikolle.

HK Vitjaz – Nizhni Novgorod

Valinta: Nizhni Novgorod (2,18)

Nyt on tarjolla hyvä kerroin vierasvoitolle. HK Vitjaz on joukkue, jonka yltäminen pudotuspeleihin olisi pieni ihme. Vitjazilla on allaan 2-5 tappio Bratislavalle ja tämän illan vastus on selkeästi edellistä vahvempi.

Torpedo on läntisen konferenssin kolmantena. Pelit ovat menneet heidän osaltaan aikalailla odotetusti. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Torpedon 1-0 voittoon ja voiton he hakevat myös tänään.

Aiheeseen liittyvät uutiset