Viikon ensimmäiset MLB-valinnat!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Sunnuntain aikainen MLB-kierros ei mennyt nappiin, joten tälle yölle riittää petrattavaa. Kierros näyttää ennakkoon aika haastavalta, mutta pari hyvää kohdetta löytyi lapulle tästäkin huolimatta.

Baltimore – Oakland

Valinta: Baltimore ML (1,92)

Baltimore nappasi eilen kolmannen perättäisen voittonsa Oaklandista numeroin 18-2. Baltimore taistelee vielä rajusti playoff-paikasta ja se on kieltämättä näkynyt joukkueen tekemisessä.

Baltimoren syöttökummulla aloittaa tänään Chris Tillman, joka on ollut vahvassa vireessä viimeisintä esitystä lukuunottamatta. Tillman on ollut hyvä Oaklandia vastaan pelatuissa otteluissa.

Vierasjoukkue Oaklandin pudostuspeli mahdollisuudet on kuopattu jo aikapäiviä sitten. Joukkueella ei ole käytännössä panosta jäljellä olevissa otteluissa. Oakland on hävinnyt seitsemän edellistä vierasotteluaan.

Oaklandin kummulla aloittaa tänään Sonny Gray, joka on ollut loistavassa iskussa pitkin kautta. Gray missasi edellisen ottelun selkävaivojen takia, mutta tänään miehen pitäisi olla tikissä.

Gray on ollut loistava vierasotteluissa, mutta miehen era kolmessa edellisessä vierasottelussa Baltimorea vastaan on 7.04.

Gray on todella vahva, mutta luotan Baltimoreen tästä huolimatta. Joukkue pelaa edelleen pudotuspeli paikasta ja Oaklandin vieraspelisaldo huomioiden kotijoukkue on vahvoilla tänäänkin.

Muut valinnat:

Pirates -1,5 (2,08)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset