Viikonloppu ja Coolpickz ovat täällä taas!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksella on varsinainen sekasalaatti kattauksena, kun pelejä löytyy seitsemästä eri sarjasta. Kotoisessa Veikkausliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun HJK matkustaa Ahvenanmaalle IFK Maarianhaminan vieraaksi. Me lähdemme kuitenkin merta edemmäs kalaan ja poimimme tarkasteluun Coolpickz -kierroksen ainoat ottelut Saksasta sekä Italiasta.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Schalke 04 – Bayer Leverkusen

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia

Saksassa pelataan todellinen huippuottelu, kun Schalke isännöi tänään Bayer Leverkusenia. Lähtökohta otteluun on se, että molemmat tarvitsevat pisteitä. Leverkusen on kolmantena sarjassa, mutta mestaruuskamppailuun sillä ei ole enää asiaa. Schalke on sarjassa seitsemäntenä, mutta vain kuusi pistettä Leverkusenia perässä, joten pisteet tulisivat molemmille joukkueilla tarpeeseen.

Schalke on pelannut hyvin kotonaan viimeiset kolme kotiotteluaan ja edellisessä kotiottelussaan Schalke raapi tasurin Dortmundilta. Näissä otteluissa on nähty myös hyvin maaleja, kun kolmessa edellisessä kotiottelussa on tullut keskimäärin neljä maalia ottelua kohden.

Leverkusen on neljän ottelun voittoputkessa eikä tälle putkelle näy loppua. Vierasjoukkueena Leverkusen on ollut myös vahva tällä kaudella ja joukkue onkin kolmanneksi paras vierasjoukkue Bundesliigassa. Vierasotteluissaan Leverkusen on onnistunut tekemään keskimäärin 1,4 maalia ottelua kohden ja Leverkusenin vierasotteluiden keskimääräinen maalimäärä kokonaisuudessaan on 2,6.

Juventus ja Fiorentina päättävät Coolpickz -kierroksen:

Fiorentina – Juventus

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia

 

Serie A:n dominoivin joukkue Juventus lähtee tänään Fiorentinan kaatoon vieraskentällä. Juventus johtaa sarjaa, mutta Napolilla on vielä mahdollisuus saavuttaa Vanha Rouva, joskin tämä on hyvin epätodennäköistä. Juventus haluaa varmasti pisteet mukanaan Torinoon, jotta viides perättäinen scudetto ei vahingossakaan karkaa käsistä.

Fiorentina kamppailee europelipaikoista ja joukkue on tällä hetkellä viidentenä Serie A:ssa. Fiorentina nysväsi neljä peräkkäistä tasuria kotonaan ennen viime viikon 3-1 kotivoittoaan Sassuolosta. Pisteet tästä ottelusta ovat tärkeämmät Fiorentinalle kuin Juventukselle, joten ottelusta tullee vähämaalinen asemasota, jota Juventus kuitenkin hallitsee ja lopulta sen myös voittaa.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

Screenshot 2016-04-22 15.43.05

Aiheeseen liittyvät uutiset