Viikonloppu pakettiin NHL:n parissa!

Maailman paras kiekkoliiga tarjoilee jälleen yövalvojille viihdettä kolmen ottelun verran. Yön ensimmäinen kamppailu rykäistään käyntiin heti puolen yön jälkeen, kun Winnipeg Jets saa vieraaksi Minnesota Wildin. 

Winnipeg Jets – Minnesota Wild

Valinta: Alle 5 maalia (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu) 2.18

Maalintekijä: Nikolaj Ehlers 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Joukkueet kohtasivat viime kaudella viidesti. Winnipeg Jets voitti näistä otteluista kolme, mutta pelit olivat hyvin tasaväkisiä. Viidessä keskinäisessä kohtaamisessa päädyttiin jatoajalle peräti kolme kertaa.

Ottelusta on siis tulossa tasainen vääntö, mikäli tilastoihin on uskominen. Päivän vireystila ratkaisee aina paljon, mutta tässäkin kohtaa molemmat joukkueet ovat lähes samoissa asemissa. Minnesota Wild pelasi viime yönä ja Jets taas edellisenä yönä.

Wild otti eilen komean 3-0 voiton Anaheim Ducksista, kun taas Jets tasasi pisteet Tampa Bay Lightningin kanssa edellisessä ottelussaan. Jets on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa, kun Wild on puolestaan saalistanut voitot kahdesta edellisestä ottelustaan.

Harjoituskaudella Wild pieksi Jetsin 8-1, mutta tuon kaltaista maalijuhlaa tuskin tänään nähdään.

Otteluun saadaan mukavasti lisämaustetta maalintekijävedoilla. Näissä kahdessa joukkueessa vilisee tähtiä toisensa perään, mutta valintamme on tänään Jetsin tulokas hyökkääjä Nikolaj Ehlers.

19-vuotias tanskalaishyökkääjä viilettää Jetsin kakkoskentän laidassa ja on tällä kaudella sytyttänyt punalampun jo kahteen kertaan.

Edmonton Oilers – Los Angles Kings

Valinta: Yli 5,5 maalia (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu) 2.17

Maalintekijä: Tyler Toffoli 2.80 (tekee ainakin yhden maalin)

Vierasjoukkue Los Angeles Kings on hiljalleen alkanut saamaan peliään oikeaan suuntaan surkean kauden alun jälkeen. Joukkue ratsastaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Vieraskentällä jalkoihin on viimeksi jäänyt San Jose Sharks.

Kotijoukkue Edmonton Oilers on Connor McDavidin tulon myötä alkanut nousta NHL:n pohjamudista kohti uutta kevättä, mutta projekti on vielä pahasti kesken.

Oilersin otteet ailahtelevat liikaa, sillä Edmontonin ylpeys saattaa edellisenä iltana lyödä huippujoukkueet ihan kevyesti, mutta jo seuraavana iltana omissa koliseen niin, että heikompia hirvittää.

Yön ottelusta on tulossa maalirikas tapahtuma, jossa tehdään maaleja kuin viimeistä päivää. Molemmista joukkueista löytyy maalintekotaitoa vaikka muille jakaa, joten uskotaan tässä kohteessa kunnon tykitykseen.

Maalintekijävetojen osalta yön poiminta tulee vierasjoukkueen puolelta sillä kanadalainen Tyler Toffoli on löytänyt jälleen pyssyynsä panoksia ja tulosta onkin alkanut tulemaan.

Viime ottelussa tämä 23-vuotias hyökkääjä kolautti kahdesti kiekon Sharksin verkkoon ja sama tahti tulee jatkumaan yön ottelussa Oilersia vastaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset