Viikonlopun Coolpickz -kierroksella jaetaan extra-palkinto!

Vvihjeet.com tarjoaa tämän viikon Coolpickz -jalkapallokierrokselle lisäpalkinnon, kun normaalin kierrospotin päälle napautetaan vielä 50€ arvoinen pelirahapalkinto Coolbetille.

Coolpickz on veikkauskilpailu johon pelaaja voi osallistua täysin ilmaiseksi. Jokaisella kierroksella veikataan kymmenen ottelun lopputulosta sekä kymmenen ottelun maalimäärää. Jokaisella kilpailukierroksella jaetaan parhaiden veikkaajan kesken 1500€ rahapalkinto. Coolpickzin pelaaminen on täysin ilmaista eikä sido pelaajia mihinkään maksulliseen toimintaan.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa sillä Coolpickzin jalkapallorivin sekä tämän artikkelin alta löytyvän lomakkeen täyttäminen riittää. Kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista, eikä sinulta vaadita kuin Coolpickzin pelitili. Kannattaa kuitenkin huomioida, että mahdolliset Coolpickzissa kerätyt voitot maksetaan Coolbetin pelitilille.

Tästä Coolpickz -veikkaukseen!

Kilpailun säännöt & ehdot:

  • Kilpailu on voimassa: 26.11.2016 klo 16:55 asti
  • Jokaisella osallistujalla tulee olla pelitili Coolpickzissa. Coolbet -pelitili ei ole pakollinen, mutta kannattaa huomioida, että mahdolliset Coolpikczissa kerätyt voitot maksetaan Coolbetin pelitilille.
  • Jokaisen kilpailijan on täytettävä ja lähetettävä jalkapallorivi Coolpickzissa sekä tämän artikkelin alta löytyvä lomake
  • Kilpailun voittaa henkilö joka kerää eniten pisteitä 26.11-27.11.2016 pelattavalta Coolpickzin jalkapallokierrokselta
  • Jos kilpailu päättyy tasatulokseen, voittaja arvotaan
  • Kilpailun voittaja kuittaa 50€ pelirahaa Coolbetille

Coolbetin tili auki 100% bonuksen kera!

Huomioi nämä kohteet Coolpickz -kierroksella

Chelsea – Tottenham Hotspur

Valinta: 1 (Coolbet: Chelsea -1 2,23 )

Chelsea lähtee levänneenä Lontoon paikallisotteluun, kun sinisillä ei sattuneista syistä ole europelejä pelattavana tällä kaudella. Chelsean ylivoimaisuutta kotikentällä on jo tällä kaudella nähty ja joukkueella onkin kasassa kuudesta kotiottelustaan viisi voittoa. Sinisten maaliero on ollut myös murskaava Stamford Bridgellä, sillä Chelsea on tehnyt 18 maalia ja päästänyt pelaamissaan kotiotteluissa vain 3 maalia. Kolme edellistä kotiotteluaan Chelsea on voittanut vähintään kolmella maalilla ja tuolloin vastassa on ollut Tottenhamin tasoisia joukkueita, kun Lontoossa ovat vierailleet Everton, Manchester United ja Leicester City.

Tottenham lähtee paikallisotteluun Monacossa tiistaina vierailleena, joten vierailijoiden jalat eivät välttämättä ole terävimmillään liikkuvaa ja nopeaa Chelsea vastaan. Viime kaudella Tottenham haki Stamford Bridgeltä 2-2 tasapelin, mutta ottelu voidaan laskea melkein tappioksi sillä Spurs johti ottelua jo 2-0 taipuen kuitenkin lopussa tasapeliin. Tuota ottelua on edeltänyt kolme vähintään kahden maalin tappiota sinisille eikä Spurs ole noissa kolmessa ottelussa onnistunut maalinteossa kertaakaan. Luotetaan levänneeseen Chelseaan ja historiaan, jotta saadaan jälleen yksi valinta kiinni mukavalla kertoimella.

Watford – Stoke

Valinta: X ja yli 2,5 maalia (Coolbet: X 3,35 )

Sitten lähdetään haistelemaan tasaiselta Coolpickz -kierrokselta tasuria. Watford on aloittanut kautensa oikein mallikkaasti ja varsinkin kotona joukkue on metsästänyt tärkeitä voittoja. Joukkue on puolustanut tarkasti, joten overi hakumme Coolpickz -riviimme saattaa ihmetyttää. Liverpool ottelussa nähtiin, kuinka haavoittuvainen joukkue Watford kuitenkin pahimmillaan on. Watfordin hyökkäys on myös vaarallinen ja vähäisistä paikoistaan huolimatta tehokas.

Stoke joutuu otteluun ilman keskikentän dynamoaan Walesin Pirloa (oksensin hieman suuhuni mainitessani Pirlon nimen täysin hänen arvolleen sopimattomassa yhteydessä) Joe Allenia. Allen kärsii pelikiellosta ja Stoken peli on pyörinyt hyvin pitkältä pitkätukkaisen pikkumiehen johdolla. Allenin poissaollessa muiden pelaajien on nyt astuttava esiin ja pelaajat kuten Arnautovic, Bony, Shaqiri ja Bojan pystyvät varmasti tuottamaan ongelmia Watfordin puolustukselle. Uskotaan edellä mainittujen pelaajien paikkaavan Allenia ja toisaalta uskotaan Allenin poissaolon vaikuttavan Stoken puolustuspelaamiseenkin, jotta nähtäisiin runsasmaalinen tasapeli

Tässä meidän Coolpickz -rivimme kokonaisuudessaan

coolpickz-rivi

[contact-form-7 id=”43″ title=”Yhteydenottolomake”]

Aiheeseen liittyvät uutiset