Viimeiset lohkovaiheeseen menevät joukkueet ratkaistaan tänään!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

Tänään ratkotaan viimeiset Mestarien liigan lohkovaiheeseen menevät joukkueet. Tarjolla on viisi otteluparia ja lähes jokaisessa taistossa on vielä hurjasti panosta.

Club Brugge – Man Utd

Valinta: Man Utd yli 1,5 maalia (1,83)

Edellisessä kohtaamisessa Brugge meni onnekkaasti 0-1 johtoon, kun Carrick ohjasi pallon omaan maaliin. Maalin jälkeen Man Utd hallitsi ottelua ja voitti sen lopulta 3-1.

Kotijoukkue hävisi viikonloppuna kotimaan sarjassa Waregemille 0-2 suhteellisen heikon esityksen jälkeen. Bruggen poissaolijoiden lista kasvoi entisestään, kun Brandon Mechele ajettiin ulos Old Tradfordilla.

Mechelen lisäksi Engels, Gedoz, Refaelov, Coopman, Ibini, Denswil, Izquierdo sekä Simons ovat tänään sivussa. Thomas Meunier on tänään kokoonpanossa ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen.

Vierasjoukkue Man Utd lähtee illan otteluun turvallisin mielin Fellainin loppuhetken maalin ansiosta. Manu pelasi Valioliigassa viikonloppuna nihkeän 0-0 tasapelin Newcastlen kanssa.

Vierasjoukkue pääsee illan otteluun ilman uusia poissaolijoita. Jones ja Rojo jatkavat edelleen loukkaantuneiden listalla.

Brugge ei lähde tänään peruuttelemaan ja se avaa vieraille paljon mahdollisuuksia maalintekoon. Myös Bruggen hurja poissaolijoiden lista ei voi olla vaikuttamatta kotijoukkueen esitykseen.

Tänään nähdään maaleja, mutta jätetään kotijoukkueelle pieni yllätys mahdollisuus ja pelataan vieraille ”vain” yli 1,5 maalia kelvollisella kertoimella.

Leverkusen – Lazio

Valinta: Jatkoon menevä joukkue: Leverkusen (2,25)

Lazio voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 1-0 Keitan huikean soolomaalin jälkeen. Leverkusen hallitsi peliä pitkiäkin jaksoja, mutta maalin asti palloa ei saatu.

Kotijoukkue Leverkusen on tänään kertoimienkin perusteella selkeä ennakkosuosikki. Tällä kertaa olemme tässä asiassa samaa mieltä vaikka vieraiden kerroin onkin varsin hurja.

Bayarena tulee olemaan tänään ääriään myöden täynnä ja se tulee antamaan Leverkusenille varmasti lisävirtaa. Leverkusenin ei tarvitse tehdä maalia heti alkuun, joka saattaa johtaa vähämaaliseen kamppailuun.

Lazio lähtee peliin puolustuksen kautta ja joukkue panostaa tänään varmasti enemmän vastahyökkäyksiin. Leverkusenin kova prässi saattaa tuottaa vieraille ongelmia, mutta jos Lazio pääsee purkamaan kotijoukkueen kovan prässin niin vastaiskun paikkoja tulee varmasti.

Omissa papereissa kotijoukkue on kuitenkin suosikki ja uskon vahvasti Leverkusenin jatkopaikkaan. Tästä syystä kotijoukkueen jatkopaikalle tarjottu kerroin (2,25) kelpaa peleihin mainiosti!

Muut valinnat:

CSKA Moscow – Sporting CP yli 2,5 maalia (1,86)

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset