Vitoria de Guimaraes – maanantain tuplauksen kulmakivi!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus käynnistetään tuttuakin tutumpaan tapaan maanantain kunniaksi. Tämän päivän ”ykköskohde” on Portugalilainen Vitoria de Guimaraes. Projekti pistetään liikkeelle kolmella 20€ lapulla, joista yksi osallistuu Coolbetin tuplaus-kampanjaan. Kampanjaan osallistuva lappu on tehty tällä viikolla yhdessä seuraajiemme kanssa. 

Vitoria de Guimaraes maanantain ykköskohteena

Päivän kahdelle ensimmäiselle lapulle iskettiin jalkapallo -kohteita. Tällä kertaa lapuilta löytyy hieman poikkeuksellisesti yksi sama kohde. Tämä kyseinen kohde napattiin Portugalin B-sarjasta jossa pelataan tänään Vitoria de Guimaraes B:n ja Freamunden välinen kamppailu.

Kotijoukkue Guimaraes on napannut viidestä edellisestä ottelustaan mukavat kolme voittoa, mutta katseet kiinnittyvät joukkueen hurjaan kotisaldoon jonka mukaan Guimaraes on voittanut kuusi edellistä kotiotteluaan varsin mukavalla 15-1 maalierolla. On myös syytä huomioida että Guimaraes on jäänyt vain kertaalleen ilman maalia tämän kauden kotiotteluissaan.

Päivän viimeinen ja Coolbetin tuplaus-kampanjaan osallistuva lappu julkaistaan klo 17 aikoihin, kun lappu on lyöty lukkoon yhdessä seuraajiemme kanssa.

Coolbetin tuplaus-kampanja

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla vähintään 2,00. Tuplauksen läpipelanneet sekä samalla viikolla osallistuneet palkitaan.

Jokainen pelaaja, joka tuplaa viikon läpi eli yhteensä 7 voittavaa vetoa (1 per päivä) ehtojen mukaisesti, palkitaan 2000 € vedonlyöntibonuksella. Bonuksella on 1x kierrätysvaatimus. Lisäksi läpituplaaja saa postissa yllätyspalkinnon ja hänen alias lisätään tuplauksen Hall of Fameen. Jos yksi tai useampi tuplaukseen osallistujista onnistuu tuplaamaan läpi, kaikki sillä viikolla tuplaukseen osallistuneet saavat maanantain aloituspanoksensa takaisin vedonlyöntibonuksena 20 € asti.

Kutsu siis kaverit mukaan tuplaamaan ja voittomahdollisuutesi paranevat!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaus-kampanjaan!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset