Voiko 58-vuotias Bernhard Langer yllättää US Mastersissa?

[highlight color=”eg. yellow, black”]…[/highlight]

US Mastersin viimeiseen päivään päästään käsittämättömästä tilanteesta. Kaksi lyöntiä Jordan Spiethin takaa löytyy maailman menestynein seniori Bernhard Langer. Veteraani voitto ensimmäiset Mastersinsa ennen kuin kärkimies Spieth oli edes syntynyt!

Spieth (-3) ja Smylie Kaufman (-2) lähtevät kärkiparissa kentälle. Spiethia läpi kisan kannatellut putteri on ollut uskomattoman kuuma. Normaalilla puttaamisella Jordan saattaisi olla jo kotonaan Texasissa seuraamassa Mastersia kotisohvalta.

Viimeisen päivän ennakointi on haastavaa. Yleensä Spieth kestää äärimmäisen hyvin johtoasemassa, mutta puttaamista hän ei voi enää juuri parantaa. Lyöminen oli ajoittain kauhean näköistä ja sillä kisan voittaminen on kiven alla.

Eilen yöllä löysin livevedoista uskomattoman suuria aukkoja Unibetin taajuuksilta. Kärkipelaajien kolmen väylän jaksoihin tarjottuja ”yli 0.5 tuplabogia” sai kiinni Roryn ja Spiethin osalta kertoimella 19 väylillä 10-12 ja muilla ”sprinteillä”. Tällä hetkellä tuulisessa Augustassa tupla tulee korttiin todella herkästi, joten näihin panostaminen pienillä panoksilla voi olla äärimmäisen kannattavaa.

Esimerkiksi Roryn ja Spiethin yhdistäminen tuplabogivetoon väylillä 10-12 olisi tuonut rahat takaisin 361 kertaisesti kun molemmat tekivät tuplan 11:llä. Näitä kannattaa kokeilla viimeisen kierroksen aikana Unibetin ja Pafin sivuilla livestä.

kisavoittajan suhteen lähtisin hakemaan Langeria ja Dayta. Spiethin kerroin on yksinkertaisesti liian pieni.

Langerin voitosta kerroin on 31 ja Dayn 6.5. Rory McIlroy lähtee viiden lyönnin päästä kertoimella 21.

Aiheeseen liittyvät uutiset