Golfin The Open tarjoaa maukasta vetokohdetta!

PallomeriGolf | Vvihjeet.com

Golfin The Open käynnistyy torstaina aamulla Skotlannissa. Voittajavedon lyöminen kilpailuun tuo mukavaa lisäjännitystä – varsinkin jos onnistuu haistamaan mustan hevosen kärjen takaa.

Links -golfissa vaaditaan normaalia ”mielikuvituksellisempaa” golfosaamista. Edelliset British Openit ovat päättyneet Zach Johnsonin, Rory McIlroyn ja Phil Mickelsonin voittoihin. Kaikkia pelaajia yhdistää vahva pallonlyöminen, jota tosiaan tarvitaan links-kenttien vaativissa sääolosuhteissa.

Kauden kaksi edellistä majoria ovat päättyneet Danny Willetin ja Dustin Johnsonin voittoon. Jordan Spieth taisteli viime vuoden Openissa voitosta pitkään, mutta kulunut kausi on sujunut jokseenkin alle odotusten. Dustin Johnson lähtee kilpailuun ainakin allekirjoittaneen papereissa ylivoimaisena ennakkosuosikkina – hän on johtanut Openia useasti, mutta ei ole pystynyt viemään hommaa loppuun asti.

Yllättäjistä nostaisin esille Sergio Garcian ja Matteo Manasseron. Erityisesti Manasseron pelaamisesta saa todella vahvaa kerrointa. Italialainen oli pitkään täysin tuuliajolla, mutta on nostanut peliään tasaisesti kesän aikana sijoittuen lopulta kolmanneksi viime viikon Scottish Openissa.

The Open -vihjeet avauspäivälle ja voittajavetoon:

Nostamme seuraavia esille Coolbetin kertoimista

Matteo Manassero: Voitto (150)

Dustin Johnson: Voitto (10)

Paul Casey: Voitto (75)

H2H vedot (1.kierros):

11.03: Jordan Spieth – Justin Rose (2.23)

12.20 Matteo Manassero – Russell Henley (1.80)

Muistakaa myös käydä osallistumassa Pallomeri.netin kilpailuun, jossa voi voittaa Coolbetin golfpaketin itselleen!

Pallomeri The Open -kilpailu

 

Aiheeseen liittyvät uutiset