Voittoputki-kisa Vetovihjeiden lukijoille – voita matka jalkapallon MM-kisoihin!

Voittoputki-kisa

Voittoputki-kisa on Vetovihjeet.com ja Vetosampo.com -sivustojen järjestämä kisa. Kisa järjestetään yhteistyössä Coolbetin kanssa. Voittoputki-kisassa on tarjolla mahtava palkinto sillä voittaja kuittaa itselleen kahden hengen matkan jalkapallon MM-kisoihin Venäjälle!

Voittoputki-kisa Coolbetilla

Kilpailu on varsinkin aikaisemmin Tuplausta ja Triplausta pelanneille tuttu, sillä konsepti on lähes samanlainen. Kilpailun voittajaksi julistetaan se pelaaja, joka saa aikaan pisimmän voittoputken, eli onnistuu päivän vedossaan mahdollisimman monta päivää putkeen. Päivän veto tulee lyödä 10 € panoksella ja vähintään 1,60 kertoimella.

Voittoputki-kisa alkaa tänään 29.3. klo 12:00. Osallistuminen kilpailuun päättyy samana päivänä klo 23:59. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan Vetovihjeet.com ja Vetosampo.com -sivustojen kautta.

Näin pääset kisaan mukaan!

  1. Kirjaudu ja siirry kampanja-sivulle TÄSTÄ. Klikkaa kampanja-sivulla näkyvää ”voittoputki käyntiin”-painiketta ja lunasta bonuskoodi: VOITTOPUTKI kohdassa Tili → Bonukset. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä niin saat sen helposti auki TÄSTÄ.

  2. Lyö veto tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvän ruutu ”Voittoputki” ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista.

  3. Olet mukana kilpailussa. Onnea kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset