Vuoden ensimmäinen tuplaus liikkeelle!

vedonlyöntituplaus

Vuosi on vaihtunut ja on aika käynnistää 2018 vuoden ensimmäinen tuplaus. Tuplaus startataan tuttuun tapaan kolmella 20€ lapulla, joista yksi osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus -kampanjaan.

Lappu 1

Ensimmäisessä lapussa luotetaan Derbyyn. Derby on ollut viime aikoina hyvässä iskussa ja joukkue on tällä hetkellä Championshipin kuntopuntarin kärjessä. Derby on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan mukavalla 10-1 maalierolla. Derbyn suoralle kotivoitolle tarjottu 2,15 kerroin kelpaa meidän tuplaukseemme mainiosti. Päivän ensimmäinen lappu osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus -kampanjaan.

Lappu 2

Valioliigassa Leicester kohtaa kotikentällään Huddersfieldin. Leicester on napannut kolmesta edellisestä ottelustaan vain yhden pisteen, mutta on pakko huomioida, että joukkue on kohdannut kovia joukkueita viime kierroksilla. Vierasjoukkue Huddersfield on puolestaan pelannut kolme peräkkäistä tasapeliä Valioliigassa eli joukkue on onnistunut raapimaan tärkeitä pisteitä viime kierroksilta.

Huddersfieldin sekä Leicesterin ottelut ovat olleet varsin viihdyttäviä ja vauhdikkaita. Leicester on onnistunut tekemään maaleja kovien joukkueiden verkkoon, mutta myös omassa päässä on kolissut turhan usein. Jamie Vardyn poissaolo tekee loven ”Kettujen” hyökkäykseen, mutta uskomme tästä huolimatta, että ottelussa nähdään vähintään kolme maalia.

Lappu 3

Päivän kolmas lappu on kasattu League Onen otteluista. Tällä lapulla luotetaan Scunthorpeen, joka kohtaa kotikentällään heikossa vireessä olevan Buryn. Bury on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa ja tämän lisäksi joukkue ei ole onnistunut maalinteossa viiteen otteluun.

Lappu täydennetään Wimbledon – Southend -ottelun yli 1,5 maalia valinnalla. Onnea pelehin!

Aiheeseen liittyvät uutiset