Vuoden toiseksi viimeinen tuplaus käyntiin!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää tämän vuoden toiseksi viimeinen tuplaus. Projekti käynnistetään tuttuun tapaan kolmella lapulla, joista yksi osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus -kampanjaan. Tuplausta ei olla saatu tänä vuonna vielä läpi, joten nyt olisi hyvä tilaisuus hoitaa homma kotiin joulun kunniaksi.

Lappu 1

Everton ei ole kärsinyt tappioita Big Samin alaisuudessa emmekä usko tappioon tänäänkään. Evertonilla on hyvä sauma jatkaa hienoa virettään Goodison Parkilla Swanseaa vastaan. Everton on kotonaan ottelun suosikki ja uskomme, että heikko Swansea jää tänään jalkoihin. Yli 1,5 maalia kelpaa lapulle 1,44 kertoimella.

Jokerit kohtaa tänään Helsingissä Lada Togliattin. Kotijoukkue on napannut vain yhden voiton kuudesta edellisestä ottelustaan, mutta tänään kelkan kääntäminen on mahdollista sillä myöskin Lada pelaa tällä hetkellä varsin heikkoa jaksoa. Lada on muutoinkin surkea vierasjoukkue sillä joukkue on voittanut vain neljä vieraspeliä koko kaudella.

Lappu 2

Fenerbahce kohtaa kotikentällään sarjassa viimeisenä olevan Karabuksporin. Karabukspor on napannut kauden kahdeksasta vieraspelistään kaksi pistettä, 7-16 maalierolla. Kotijoukkue Fenerbahce taistelee vielä Turkin liigan mestaruudesta, joten löysäilyyn ei ole tänään varaa. Fenerbahce ei kompastele sarjajumboa vastaan etenkään kotikentällä.

Lapun toinen kohde napattiin Ruotsin Hockeyallsvenskanista. Kotijoukkue MoDo on napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa. Hyvän vireen lisäksi, MoDo on tehnyt vähintään kolme maalia neljässä edellisessä ottelussaan.

Vierasjoukkue Vasterviks on päästänyt kahdessa edellisessä ottelussaan peräti 13 maalia. Vasterviks on tällä hetkellä sarjan heikoin vierasjoukkue. Molempien joukkueiden edellisessä otteluissa on nähty reilusti maaleja, joten luotamme tänään kotijoukkue MoDon yli 2,5 maaliin mukavalla 1,65 kertoimella.

Lappu 3

Kuten jo ylempänä mainittiin niin Everton on hyvässä vireessä tällä hetkellä. Tänään Goodison Parkille saapuva Swansea on puolestaan heikossa iskussa ja joukkue on Valioliigan viimeisenä ennen tämän illan koitosta. Swansea on hävinnyt viisi edellistä vierasotteluaan eikä tämän illan ottelu taida tuoda tähän tilastoon parannusta. Evertonin yli 1,5 maalia (2,10) kertoimella kelpaa mainiosti kolmannen tuplauslapun kohteeksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset