Vuoden tulokas PGA Tourin vetovihjeenä

PGA Tourin Sony Open on edennyt puolimatkan krouviin. Suurimmat ennakkosuosikit ovat kauempana kärjen takana, mutta kiihkeimmässä taistossa on tukku mielenkiintoisia nimiä.

Kevin Kisner – Xander Schauffele

Valinta: Xander Schauffele (2.02)

Lauantain vetovihjeeksi PGA Tourin Sony Openiin suosittelemme vuoden 2017 tulokkaaksi valittua Xander Schauffelea. Upealla tekniikalla ja pelottomalla ilmeellä pelaava Schauffele osoitti kauden 2017 aikana, että hän on valmis menestymään myös suurissa kilpailuissa. Todellinen läpimurto nähtiin kauden päättävässä Tour Championshipissa, jonka hän voitti.

Sony Openin kolmannella kierroksella hän saa vastaansa Kevin Kisnerin, jolle ollaan pedattu jopa Ryder Cup -paikkaa syksyn kilpailuun. Schauffele haluaa varmasti näyttää parastaan, sillä paikka kiinnostaa myös häntä. Kerroin 2.02 Coolbetilla on erittäin houkutteleva!

Brian Harman – Zach Johnson

Valinta: Brian Harman (1.90)

Kylkimyyrään olisi hyvä kokeilla kärkiryhmää. Kaksi verrattaen lyhytlyöntistä pelaajaa Brian Harman ja Zach Johnson ovat viimeisessä parissa. Harman on myös nousukuntoinen pelaaja, jonka parhaat meriitit uralla lienevät vasta edessä. Zach Johnson… no, ehkä ne parhaat vuodet on jo nähty?

Harman saa parin voitosta kertoimen 1.90. Jos oikein hulluksi heittäytyy, saa tästä tuplasta kokonaiskertoimen 3.84, jota voidaan pitää jo kohtalaisen hauskana viihdevetona.

Kertoimet ja vedot on Coolbetin valikoimasta!

Aiheeseen liittyvät uutiset