Valioliiga: West Ham suurena suosikkina päivän otteluun!

Lauantain Valioliiga- kierros käynnistyi äsken Crystal Palacen ja Chelsean välisellä ottelulla. Kierros jatkuu klo 17 pelattavilla otteluilla. Me nappasimme päivän valinnan tällä kertaa West Ham – Hull ottelusta.

West Ham – Hull

Valinta: West ham (1,72)  / -1(2,85)

Kotijoukkue West Ham on näyttänyt pieniä heräilemisen merkkejä viime aikoina. Joukkue nappasi taannoin hienon tasapelin Anfieldiltä ja edellisellä kierroksella joukkue onnistui kaatamaan Burnleyn kotikentällään 1-0. Vaikka Burnley ei ole mikään suuri mittari niin lontoolaiset onnistuivat vihdoinkin pitämään maalinsa puhtaana.

Kotijoukkue lähtee otteluun suurena suosikkina sillä vierasjoukkue Hull ei vakuuta tällä hetkellä. Hullin edellinen voitto on marraskuun alusta, joten hankaluuksia on riittänyt vaikka muille jakaa.

Hull on yksi sarjan heikoimista vierasjoukkueista ja viiden edellisen vierasottelun saldo on pyöreä nolla pistettä karmivalla 1-14 maalierolla.

West Ham sai taannoin Andrew Carrollin takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja mies alkaa olla hiljalleen täydessä pelikunnossa. Me luotamme tänään kotietuun sekä Hull:n surkeaan vierastilastoon ja näin ollen nappaamme lapulle myös kotijoukkueen kahden maalin voiton kovalla (2,85) kertoimella.

Muut valinnat:

Sunderland – Watford yli 2,5 maalia (2,12)

Valioliiga-betsit talteen Coolbetilla

Aiheeseen liittyvät uutiset