Wimbledon 10.7: Miesten välierä-ottelut!

Tennisvihjeet Wimbledon | Vvihjeet.com

Wimbledonissa ratkotaan tänään finaaliin menijät. Andy Murray kohtaa Roger Federerin ja Novak Djokovic saa vastaansa turnauksen yllättäjän, Richard Gasquetin.

Murray – Federer

Päivän ensimmäinen kamppailu on lähtökohtaisesti suhteellisen tasainen. Federer johtaa Murraytä otteluvoitoissa numeroin 12-11. Molemmat ovat pelanneet vahvan turnauksen tähän mennessä, mutta tänään molemmilla on edessä turnauksen kovin ottelu.

Federer on syöttänyt loistavasti koko turnauksen ja jos sama meno jatkuu tänään niin miehellä ei ole hätää Murrayn kovien palautuksien kanssa. Federer on voittanut peräti 85% ykkös-syötöistään.

Nurmikenttä sopii agressiiviseen pelityyliin, joten mielestäni etu on Federerillä.

Murray on syöttänyt vahvasti Federerin tapaan. Suurin ero miesten pelissä on mielestäni agressiivisuus. Murray on pelannut koko turnauksen peruspeliä ja pysynyt keskellä kenttään aina, kun siihen on ollut mahdollisuus. Tänään Murrayn pitää olla rohkeampi, koska muuten kyyti tulee olemaan kylmää.

Murray on kertoimien mukaan ottelun ennakkosuosikki, mutta itse olen tästä erimieltä. Federer on ollut niin vakuuttavassa iskussa, että uskon miehen voittoon ja finaalipaikkaan.

Federer +1,5 erätasoitus (1,47)

Federer -0,5 pelitasoitus (1,96)

Djokovic – Gasquet

Tässä otteluparissa ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Djokovic on menossa kovaa vauhtia kohti finaalia – jälleen kerran. Djokovic on varmasti mielissään, että hän ei kohtaa tässä vaiheessa Stan Wawrinkaa, jolle hän hävisi finaalin Ranskassa.

Gasquet pelasi sensaatiomaisen ottelun Wawrinkaa vastaan. Tänään sensaatiomainenkaan esitys ei välttämättä riitä. Gasquet on nimittäin onnistunut voittamaan 21 edellisestä Djokovicia vastaan pelatusta erästä ainoastaan yhden.

Gasquetin ainoa mahdollisuus tänään on kova ykkös-syöttö, jonka ansiosta mies on edennyt turnauksessa näinkin pitkälle. Jos syöttö ei toimi, noutaja tulee hyvin nopeasti.

Jos Gasquet onnistuu syötöissään ja pelaa täydellisen ottelun niin kaikki on tottakai mahdollista. Djokovicilla ei ole tänään varaa hölmöillä vaikka mies onkin ottelun suuri suosikki.

Mietin todella pitkään erilaisia vaihtoehtoja betseihin. Päädyin lopulta over-vetoon ja luotan siihen, että Gasquen hyvä vire jatkuu myös tänään.

Pelatut pelit yhteensä : over 31 (1,70)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset