Wimbledon 11.7: Naisten finaali!

Tennisvihjeet | Vvihjeet.com

Eilisten tennisbetsien lopputulos oli 3/3. Tänään jatketaan samalla kaavalla, kun Wimbledonissa ollaan edetty jo naisten finaaliotteluun asti. Finaalissa maailmanlistan ykkösnainen, Serena Williams saa vastaansa turnauksen yllättäjän, Garbine Muguruzan.

Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Williams lähtee tavoittelemaan Wimbledonin nurmella uransa 21 Grand Slam turnauksen voittoa. Williamsin finaalitilasto näyttää lukemaa 20-4 ja edellinen tappio finaalissa tuli v.2011.

Williams kaatoi välierissä Sharapovan ilman sen suurempia hankaluuksia. Välillä näytti siltä, että Williamsin ei tarvinnut laittaa läheskään kaikkea likoon. Nainen suuntaili palautuksiaan kentän reunoihin eikä välittänyt jos lyönnit karkasivat pitkäksi. Itselleni tuli sellainen olo, että ottelu oli Williamsille hyvä harjoitus ennen finaalia.

Muguruza on kertoimienkin perusteella selkeä altavastaaja. Muguruzaa pidetään turnauksen suurimpana yllättäjänä, mutta kyllä naisen potentiaali on ollut tiedossa. Muguruza tulee nousemaan ottelun jälkeen maailmanlistalla kymmenen parhaan joukkoon kävi finaalissa miten tahansa.

Muguruza on ollut Williamsille vaikea vastustaja. Muguruza voitti Williamsin Ranskassa 2-0 ja Australiassa Williams ratkaisi ottelun vasta kolmannessa erässä.

Espanjalainen on tänään varmasti kovassa lyönnissä ja Williams saakin tehdä täyden päivätyön mikäli hän haluaa nostella pyttyä ottelun jälkeen.

Vetolappua lähdetään täyttämään tänään Muguruzan ”yllätyksien” kautta!

Muguruza +1,5 erätasoitus (2,33)

Muguruza +5 pelitasoitus (1,90)

Pelatut pelit yhteensä over 20 (1,80)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset