Wimbledon 7.7: Katseet kohti miesten puolivälieriä!

Tennisvihjeet Wimbledon | Vvihjeet.com

Wimbledonissa pelataan tänään neljä miesten puolivälierä-vaiheen ottelua. Federer sekä Wawrinka ovat esiintyneet tähän mennessä niin vakuuttavasti, että en usko heidän olevan tänään lyötävissä. Djokovicin sekä Murrayn otteluista saattaa sen sijaan muodostua tiukkoja vääntöjä.

Wawrinka – Gasquet

Wawrinka on tällä hetkellä todella vahvassa vedossa, kuten aiemmin jo mainittiin. Mies ei ole hävinnyt Wimbledonissa vielä erääkään ja nurmella pelaaminen näyttää sopivan Wawrinkalle varsin mainiosti.

Gasquet kaatoi edellisessä ottelussa Kyrgioksen 3-1. Tästä pelistä ei kannata kuitenkaan vetää liikaa johtopäätöksiä sillä kaikki varmasti muistavat Kyrgioksen pelleilyt ottelun aikana.

Gasguetin ja Wawrinkan väliset otteluvoitot ovat tasan, mutta uskon tänään enemmän Wawrinkaan. Wawrinkalle tarjottu tasoitus on mielestä sen verran pieni, että siihen on syytä tarttua!

Wawrinka -3,5 pelitasoitus (1,86)

Djokovic – Cilic

Djokovic kaatoi edellisessä ottelussa Andersonin hurjan taistelun jälkeen. Djokovic oli pahimmillaan 0-2 tappiolla, mutta mies näytti miksi hänet on rankattu maailman parhaaksi pelaajaksi ja käänsi ottelun nimiinsä.

Djokovic oli vaikeuksissa Andersonin kovien syöttöjen kanssa. Lisäksi Djokovic hävisi  molemmat tie-breakit.

Cilic lähtee peliin selvästi altavastaajana, mutta mies tietää, että täydellisellä esityksellä kaikki on mahdollista. Cilic ja Djokovic kohtasivat viimevuonna Wimbledonissa juurikin puolivälierä-vaiheessa ja silloin ottelu päättyi Djokovicin 3-2 voittoon.

Cilic on iskenyt turnauksessa 99 ”ässää” ennen päivän kamppailua, joten yksi avain yllätyksen järjestämisessä on hyvä syöttöpeli. Lisäksi Cilic on ollut tällä kaudella vahva tie-break tilanteissa.

Cilicillä on tänään mahdollisuus yllätykseen, mutta se vaati täydellisen onnistumisen. Nurmi on mielestäni Cilicille eduksi.

Cilic +7 pelitasoitus (1,86)

Over 3,5 erää (2,28)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset