Wimbledon 9.7: Naisten välierä-ottelut!

Tennisvihjeet | Vvihjeet.com

Wimbledonissa ollaan edetty naisten puolella jo välierä vaiheeseen. Luvassa on kaksi kovaa vääntöä ja yllätyksiä saatetaan nähdä myös tänään.

Muguruza – Radwanska

22-vuotias Gabrine Muguruza pelaa ensimmäistä kertaa urallaan Grand Slam turnauksen välierä-vaiheessa. Muguruza yllätti jo aiemmassa vaiheessa, kun hän pudotti Wozniackin ulos turnauksesta.

Muguruza on isketty kertoimien perusteella ottelun suosikiksi, mutta itse en näe asiaa ihan samalla tavalla.

Radwanska pelaa Wimbledonin välierissä jo kolmatta kertaa neljän vuoden sisällä. Radwanska on ollut tällä kaudella hurjassa vedossa nurmikentillä. Kovasta nurmikunnosta kertoo Nottinghamin välieräpaikka sekä Eastbournen finaali.

Radwanska on hävinnyt turnauksessa ainoastaan yhden erän. Syöttökone Madison Keys onnistui nappaan erän Radwanskalta puolivälierä-ottelussa.

Luotan Radwanskan kokemukseen sekä kovaan vireeseen ja näin ollen betsit pelataan ”altavastaajan” kautta. Uskon, että ottelussa ei nähdä ratkaisua suoraan kahdessa erässä.

Radwanska (1,96)

Pelatut pelit over 22,5 (1,96)

Williams – Sharapova

Serena Williams lähtee otteluun jättisuosikkina. Williams johtaa Sharapovaa peräti 17-2 keskinäisissä kohtaamisissa. Williamsin välieräotteluiden saldo Grand Slam tasolla on murskaava 24-3.

Williams on esiintynyt vakuuttavasti turnauksen aikana vaikka Heather Watson pystyikin horjuttamaan mestaria naisten välisessä kohtaamisessa.

Maria Sharapova on hävinnyt turnauksessa tähän mennessä vain yhden erän. Tänään vastus on kuitenkin kovin mahdollinen, kun maailmanlistan ykköspelaaja seisoo verkon toisella puolella.

Sharapova on voittanut Williamsin viimeksi v.2004, joten tänään tarvitaan pieniä ihmetekoja, jotta finaalipaikka aukeaa.

Williams on ottelun suosikki, mutta Sharapova tulee laittamaan tänään kaiken likoon, joten uskon tasaiseen peliin. Tästä syystä myös tässä kohteessa betsit laitetaan sisään ”altavastaajan” kautta.

Sharapova pelitasoitus +5 (1,77)

Pelatut pelit over 20,5 (1,80)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset