Wimbledon huipentuu miesten finaaliin!

Tennisvihjeet | Vvihjeet.com

Suurin ja kaunein saa tänään arvoisensa päätöksen, kun Wimbledonin miesten finaalissa kohtaavat Novak Djokovic ja Roger Federer.  Miehet kohtasivat Wimbledonin finaalissa myös viimevuonna, jolloin Djokovic vei voiton hurjan taistelun jälkeen.

Djokovic ja Federer kohtaavat tänään jo 40-kertaa. Federer johtaa kohtaamisia 20-19. Federer on pelannut Wimbledonissa ehdottomasti kauden parasta peliään. Miehen agressiivinen pelityyli sekä mahtava ykkös-syöttö ovat olleet suurimmat syyt menestykseen tässä turnauksessa.

Jos Federer pystyy pitämään tänään syöttönsä yhtä kovalla tasolla kuin turnauksen aiemmissa otteluissa niin Djokovicilla ei tule olemaan helppoa.

Djokovic voitti edellisessä ottelussaan Gasquetin vakuuttavasti 3-0. Gasquet taisteli loistavasti, mutta Djokovic oli yksinkertaisesti liian kova pala. Gasquet pystyi haavoittamaan ”Djokoa” loistavilla ykkös-syötöillään ja tähän myös Federerin on tänään pyrittävä.

En ollut vakuuttunut Djokovicin otteista ennen miehen edellistä ottelua. Gasquetia vastaan pelatun ottelun jälkeen mieleni muuttui ja tänään tullaan näkemään hurja taisto mestaruudesta.

Me lähdemme pelaamaan finaalin betsit, kuitenkin Federerin kautta ja vetolapulle valitaan:

Federer +1,5 erätasoitus (1,55)

Pelatut pelit yhteensä over 43,5 (1,80)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset