Ykkönen 24.7: Fc Jazz – VIFK vetovihjeet!

Ykkönen tarjoaa tänään vain yhden kamppailun iloksemme, kun FC Jazz isännöi Vasa IFK:ta Porin stadionilla. VIFK pitää tyylikkäästi hallussaan sarjan häntäpäätä, mutta on vain yhden voiton päässä porilaisista. Perjantai-illan kiimaa on siis ”jumbofinaalissa” luvassa, joten eiköhän siirrytä betsien pariin!

Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat jo kertaalleen tällä kaudella, kun Jazz vieraili Vaasassa. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 2-1 voittoon, kun Andreas Strandvall viimeisteli voittomaalin 81′ minuutilla. Se ottelu olikin vaasalaisten ainoa kotivoitto tähän mennessä kuluneella kaudella.

Kummankaan joukkueen pelit eivät ole sitten alkukauden eikä viimeisten matsien osalta kovin kummoiselta näyttänyt. Ainoana poikkeuksena voidaan pitää Jazzin voittoa PK-35:stä viimeisessä kotiottelussaan. Yksi asia on kuitenkin ollut lähet poikkeuksetonta nimittäin se, että näiden joukkueiden peleissä nähdään maaleja. Jazzin kotipeleissä maaleja on tullut 3,1 maalin keskiarvolla ja VIFK:n vieraillessa on maaleja nähty 4,1 maalin keskiarvolla. Betsit tämän mukaan.

Yli 2,5 maalia (1,60)

Aiheeseen liittyvät uutiset