Ykkönen: JJK vierailee Pietarsaaressa!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun JJK kohtaa FF Jaron Pietarsaaressa. Kotijoukkue Jaro on kerrännyt viidestä edellisestä ottelustaan viisi pistettä, kun vierailija JJK on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa.

FF Jaro – JJK

Valinta: JJK draw no bet (2,09) 

Jaron leirissä on puhaltanut raju vastatuuli viime aikoina. Ensin valmentaja Eremenko potkittiin ulos heikkojen esityksien jälkeen ja hetki sen jälkeen joukkue tuomittiin häviämään ottelu, kun Jaro peluutti liian montaa ulkomaalaispelajaa. Jaron uusi valmentaja Niklas Vidjeskog ei ole onnistunut kääntämään Jaron kurssia merkittävästi ainakaan toistaiseksi.

Jaron yksi suurimmista ongelmista on ollut maalinteko, joka on tosin parantunut hieman viime aikoina. Silti Jaro on tehnyt sarjassa vain 15 maalia, joka on toiseksi vähiten koko sarjassa.

Vierasjoukkue saapuu Pietarsaareen neljän ottelun voittoputken saattelemana. Jyväskyläläisten vaikea jakso on nyt selätty ja joukkue on onnistunut raapimaan tärkeitä voittoja illasta toiseen.

JJK on tehnyt tähän mennessä 22 maalia, mutta omissa on kolissut vain 16 kertaa. Vain sarjan piikkipaikalla oleva AC Oulu on päästänyt vähemmän maaleja.

Jaro on asetettu illan otteluun, jopa hurjan selkeään ennakkosuosikin asemaan. Kotiottelu tasaa ottelun asetelmia, mutta tästä huolimatta luotamme Jyväskyläläisten vahvan vireen jatkuvan myöskin tänään.

Ottelussa on suhteellisen suuri tasapelin riski, joten turvaamme illan vetomme draw no bet -valinnalla. Myös vieraiden suoralle voitolle tarjottuun (2,90) kertoimeen on syytä tarttua.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset