Ykkönen: Lauantain kolmen ottelun pelivihjeet!

Ykkönen | Vvihjeet.com

Tänään kaikkien europelien keskellä pelataan myös kotimaisessa Ykkösessä kolme ottelua. Pelivihjeitä päivän kamppailuihin on jälleen kaivettu kissojen ja koirien kanssa. Lopputuloksena on kolme oikein maistuvaa ja hyvää kohdetta, joilla tehdään rahaa!

TPS – PK-35 Vantaa

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,62)

Tiukkaakin tiukemmassa kärkikamppailussa toisistaan mittaa ottavat TPS ja PK-35. Ottelu pelataan turussa urheilupuiston yläkentällä ja jaossa ovat nousun kannalta erittäin tärkeät pisteet. Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella, jolloin päädyttiin tasatulokseen 0-0.

Tiukka taisto on siis jälleen odotettavissa ja tämän vuoksi alle 2,5 maalia lienee paras vaihtoehto. Turkulaisten vahva pelaaminen omassa päässä tuskin antaa hirveästi tilaa Kuqin suojattien hyökkäykselle.

Ekenäs IF – Mikkelin Pallo

Valinta: Alle 2,5 maalia (2,19)

Tiukka vääntö käydään myös näiden joukkueiden välillä, kun panoksena on sarjapaikan säilyttäminen. Joukkueet kohtasivat Mikkelissä kesäkuussa, jolloin vierailija EIF oli parempi lukemin 0-1. Tammisaaren pieni kenttä, sekä todella tiukka taisto tukee ajatusta vähämaalisesta ottelusta.

Lapulle painetaan siis alle 2,5 maalia loistavalla kertoimella. Rohkeimmat voivat pelata markkansa pienellä sinkulla tasuriin, koska siltä tämä kamppailu vahvasti haisee!

JJK – Ac Oulu

Valinta: JJK -0,5 (1,95)

Tripla viimeistellään hyvässä iskussa olevalla JJK:lla. Helppoa ei tästä kuitenkaan ole tulossa sillä myös vierasjoukkue on aivan käsittämättömän kovassa iskussa. Huomioitavaa on kuitenkin, että Ac Oulun otteet vieraskentällä eivät tosissaan ole ollut samassa jamassa kuin kotikentällä.

Luotto isäntiin pysyy siis kiven kovana. Tällä triplalla otetaan rahat pois lähes seiskan kertoimella, joka maistuu oikein hyvin!

Aiheeseen liittyvät uutiset