Ykkönen: Turkulaiset vierailevat Valkeakoskella!

Ykkönen | Vvihjeet.com

Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun kaksi mustavalkoista iskevät toistensa kimppuun Valkeakoskella. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana jo kerran, tällöin turkulaiset olivat kotonaan selkeästi parempia lukemin 3-0.

Tepsi on tämän kauden paras vierasjoukkue. Kahdeksassa vieraspelissä turkulaiset ovat saalistaneet 15 pistettä. Suurimman huomion voi kuitenkin kiinnittää maalieroon. Tepsi on päästänyt vain kaksi osumaa omiin verkkoihin tämän kauden vieraspeleissä ja tämä saldo on käsittämättömän kova.

Hakan kotipelaamisessakaan ei ole moitittavaa. Yksikään vierailija ei ole nimittäin kauden aikana lähtenyt valkeakoskelta täyden pistepotin kanssa eikä helppoa ole tulossa tepsillekkään tänään. Hakan hyökkäyspeli on läpi kauden ollut kovassa iskussa ja se tulee aiheuttamaan turkulaisten kiven kovalle puolustukselle vaikeuksia tänään.

Mihinkään maalijuhlaan en jaksa uskoa ja lopputulos 0-0 tulee olemaan enemmän kuin lähellä. Tepsi näytti kuitenkin edellisessä vieraspelissä Vaasassa, että myös maalinteko onnistuu nykyään ja hyvän kenraalin pohjalta lähdetäänkin pelaamaan vieraita.

Valinnat:

TPS -0,5 (2,55)

Alle 2,5 maalia (1,93)

Aiheeseen liittyvät uutiset