Ykkösen kierroksella valtavat panokset – Kuka nousee?

Ykkönen | Vvihjeet.com

Miesten Ykkösessä pelataan tänään todella isoista panoksista. Neljä joukkuetta taistelee paikasta Veikkausliigassa ja kun tänään pelataan kauden toiseksi viimeinen kierros on panokset tosissaan valtavat. Turussa pelit lähtevät jo 13.30 käyntiin, joten vihjeitä ei siihen otteluun keritty kirjoittamaan.

JJK Jyväskylä – PK-35 Vantaa

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,96)

Kaksi neljästä Veikkausliigaan hamuavasta joukkueesta vat juurikin tänään Harjulla toisistaan mittaa ottavat JJK ja PK-35. Ottelusta on odotettavissa alkuun ainakin hyvin varovaista ja kumpikin joukkue tulee välttämään helppoja virheitä. Kun molemmille joukkueille tappio tarkoittaisi mahdollisesti jäämistä Ykköseen, emme tuskin näe mitään valtavan railakasta tykitystä tänään.

Kun otetaan tosissaan huomioon ottelun merkitys ja molempien joukkueiden harteilla lepäävät paineet tuntuu alle 2,5 maalia parhaalta vaihtoehdolta tähän otteluun. Rohkeimmat painaa tasuria lapulle ja tulosvetoon 1-1.

Ekenäs IF – AC Oulu

Valinta: Ekenäs IF (2,55)

Panosta ei tällä ottelulla juurikaan ole kuin maine ja kunnia. EIF:in otteet kotikentällä ovat olleet vakuuttavia viime aikoina ja kahdessa viimeisessä ottelussa se on onnistunut kaatamaan sarjan kärkijoukkueet PS Kemin ja Tepsin. Vieraaksi saapuvat oululaiset ovat olleet pienissä vaikeuksissa viimeisissä vieraspeleissä eikä viimeisestä viidestä ottelusta ole tummansinisten matkaan lähtenyt pistettäkään.

Isäntien voitolle tarjotaan maistuvaa kerrointa, joka kelpaa meidän lapulle. Varmistelijoille myös ”draw no bet” -vaihtoehto kuulostaa hyvältä.

Aiheeseen liittyvät uutiset