Ykkösessä kolmen ottelun pelipäivä!

Ykkönen | Vvihjeet.com

Ykkösessä pelataan tänään kolme ottelua ja täällä ollaan valmiita betsien kanssa. Tänään siis mennään ja napataan jokaisesta ottelusta yksi kohde. Kotijoukkueet ovat mitä ilmeisimmin vahvoilla tänään, joten betsit painetaan myös sen mukaan.

PS Kemi – VIFK

Valinta: PS Kemi -1,5 (1,64)

Vauhdikkaasti kauden aloittanut nousijajoukkue PS Kemi saa vieraakseen sarjataulukon viimeisellä sijalla majailevan VIFK:n. Isännät löytyvät sarjataulukosta kolmannelta sijalta ja erityisesti kotikentällä peli on tällä kaudella kulkenut. Vaasalaiset ovat sarjan huonoin vierasjoukkue, eikä statistiikka tule tänään nousemaan.

Isännät hoitavat homman tyylillä kotiin ja betsit painetaan myös sen mukaan. Jos oikein rohkeaksi haluaa ruveta voi Kemiä painaa lapulle kahden maalin tasoituksellakin.

PK-35 Vantaa – JJK

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,90)

Sarjan paras kotijoukkue saa vieraakseen sarjan toiseksi parhaan vierasjoukkueen vantaalle. Kovalla hyökkäyksellä on varustettu molemmat joukkueet, joten maaleja on lupa odottaa. Rohkeimmat vetäsevät tähän kohteeseen tasuria lapulle, mutta me tyydytään tähän kertoimeen ja pelataan varman päälle.

Ac Oulu – Ekenäs IF

Valinta: Ac Oulu -0,5 (1,48)

Pienenä kertoimen nostajana lapulle hyväksytty Ac Oulu on huikeassa kotivireessä. Viimeisestä viidestä kotipelistä oululaiset ovat haalineet viisi voittoa ja hyvän tatsin oletetaan jatkuvan tänään ailahtelevasti vieraissa pelanneen Ekenäs IF:n kustannuksella.

Tällä triplalla saa yhteiskertoimen 4,61 lapulle, joka hyväksytään. Tänään on semmonen kutina, että ihan mitä vaan pelataan niin kaikki osuu!

Aiheeseen liittyvät uutiset