Yleisurheilun MM-kilpailut 2017: Kolmas kilpailupäivä

Tänään Lontoon MM-kilpailuissa juostaan maratonit, miehet aloittavat klo 12:55 ja naisten vuoro on klo 16:00. Miesten matkalla ei nähdä suomalaisia, mutta naisten matkalla juoksee Anne-Mari Hyryläinen. Tämän vuoden maraton-tilastoihin Suomesta löytyy yksi mielenkiintoinen yksityiskohta. Tilanne on miesten osalta niin surullinen, että tämän vuoden Suomen tilastokärki on Anne-Mari Hyryläisen tammikuussa juoksema 2.32:19. Miesten tilaston kärkiaika on 2.32:30. Tänään kannattaa seurata, miten Hyryläinen suoriutuu omasta urakastaan. Mitallia tuskin voidaan odottaa, mutta toivomme hänelle hyvää suoritusta.

Kohteet Coolbetin listoilta:
Miesten maratonin voittaja: Daniel Wanjiru (KEN) – 5,00
Naisten maratonin voittaja: Edna Kiplagat (KEN) – 2,75
Anne-Mari Hyryläinen to run better than 2.40:00? – Yes – 1,50

Poimintoja tämän päivän kohteisiin

Tänään Anne-Mari Hyryläinen on ainoa suomalainen urheilija tositoimissa. Häneen kohdistuu yksi mielenkiintoinen kohde Coolbetin listoilta – Suomi erikoisvedot.

Anne-Mari Hyryläinen to run better than 2.40:00?

Jos uskoo, että hän alittaa ajan 2:40:00 on kerroin 1,50. Jos kuitenkin ajattelee negatiivisemmin ja uskoo, että Hyryläinen ei juokse omalla tasollaan, on kerroin 2,40. Me luotamme tänään siihen, että Hyryläinen juoksee hyvän juoksun!

Miesten maratonille valitsemme voittajaksi Daniel Wanjirun. Tämän päivän kilpailusta on odotettavissa äärimmäisen tasainen, sillä ennakkosuosikkeja on useampia. Wanjiru voitti tämän vuoden toukokuussa Lontoon maratonin ajalla 2:05:48 ja uskomme hänen olevan tänäänkin kärkijouksijoiden joukossa.

Naisten maratonin voittajasuosikki on Edna Kiplagat. Tämä kokenut maratoonari on voittanut tänä vuonna Bostonin maratonin ajalla 2:21:52 ja hän on tänäänkin yksi suurimmista ennokkosuosikeista.

Mukavaa uheilupäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä yleisurheilukohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset