Yleisurheilun MM-kilpailut 2017: Lontoo – kuudes kilpailupäivä

Tänään yleisurheilun MM-kilpailuissa nähdään kaksi suomalaista. Naisten 3000m estejuoksussa juokseen Camilla Richardsson ja miesten moukarin karsinnassa heittää David Söderberg. Finaalilajeja tänään ovat naisten kuula, naisten 400m sekä miesten 400m aitajuoksu.

Kohteita Coolbetin listalta

Tänään miesten moukarinheiton karsinnassa David Söderberg on kovan paikan edessä. Söderberg on heittänyt tänä kesänä 75,53m ja tänään karsintaraja on 75,50m. Nyt vaaditaan kauden parasta suorittamista, jotta finaalipaikka varmistuu. Söderberg on edustanut Suomea arvokisoissa ennen näitä kisoja jo 12 kertaa eli voidaan puhua kokeneesta urheilijasta. Pienen arvoitus illan karsintaan on se, että hänen selkä on oireillut pitkin kesää ja osallistuminen näihin kisoihin oli pitkään epävarmaa. Viimeisimpien tietojen mukaan selkä on kestänyt kovempiakin treenejä, joten uskomme siihen, että Söderberg raivaa tiensä finaaliin. Karsinta alkaa klo 21:20 ja Coolbetin Suomi erikoisvedoista löytyy kohde:

David Söderberg to qualify final: Yes – 2,30

Toinen suomalainen urheilija on tänään 3000m estejuoksija Camilla Richardsson. Richardsson juokseen toisessa alkuerässä, joka alkaa n. 21:20. Kaikkiaan eriä juostaan kolme ja jokaisesta erästä kolme parasta etenee varmuudella jatkoon. Lisäksi kuusi parasta urheilijaa pääsee aikojen perusteella jatkoon. Ennakkoarvioiden perusteella Richardssonilla on kova työ selvitä jatkoon, sillä tilastoaikojen perusteella hän on eränsä heikoimmasta päästä. Arvokisajuoksuissa voi kuitenkin tapahtua yllätyksiä, sillä aina ei juosta vauhtijuoksuja. Me emme usko (mutta toivomme), että Richardsson pääsee jatkoon, mutta jos luottoa löytyy, niin kerroin on kohtalaisen kova.

Camilla Richardsson to qualify final: Yes – 8,00

Tänään juostaan myös miesten 400m aitajuoksun finaali. Tähän juoksuun haemme pientä yllätystä. Juoksun ennakkosuosikki on yhdysvaltalainen Kerron Clement, mutta yllättääkö norjalainen Karsten Warholm? Välierässä nämä herrat juoksivat saman ajan 48:35 ja norjalainen on muutenkin esiintynyt vakuuttavasti. Jouksu juostaan tänään illalla n. klo 23:30.

Voittaja: Karsten Warholm (NOR) – 4,85

Onnea peleihin!

 

Tästä yleisurheilukohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset