Yleisurheilun MM-kilpailut 2017: Yhdeksäs kilpailupäivä

Tänään yleisurheilun MM-kilpailuissa nähdään yksi suomalainen. Tero Pitkääki heittää keihään finaalissa ja taistelee Suomen keihäsmaineen puolesta. Tänään nähdään juoksuradalla myös Mo Farah, joka tavoittelee 5000m juoksussa jo toista mestaruutta näissä kisoissa. Kisat lähestyvät loppuaan ja tänään finaalilajeina ovat naisten korkeus ja 100m aidat, miesten keihäs sekä 5000m. Lisäksi 10-ottelijat päättävät tänään urakansa ja illan päätteksi juostaan pikaviestien finaalit

Poimintoja Coolbetin listalta

Tänään miesten keihään finaaliin löytyy maukkaita kohteita. Tero Pitkämäki ei ole tänään kilpailun ennakkosuosikki, sillä saksalaiset ovat hallinneet tällä kaudella keihäänheittoa ja tulostaso on ollut erittäin kova. Karsinnassa saksalainen Vetter kiskaisi helpon näköisesti 91,20m ja finaaliin päätäkseen oli heitettävä yli karsintarajan. Rajan ylittäjiä olikin tällä kertaa 13 miestä. Tänään on lupa odottaa pitkiä kaaria. Kilpailu alkaa klo 22:15.

Winning Distance 90.60m or More: 1,80
Number of Athletes to Throw at least 90.00m in Final: 2 – 3,35
Voittaja: Johannes Vetter (GER) – 1,95

Tänään juostaan myös miesten 5000m juoksun finaali. Mo Farah tavoittelee tänään tuplaa ja samalla hän päättää loisteliaan arvokisauransa. Hänen voittajakerroin on pieni, mutta me kunnioitame hänen uraa ja uskomme, että hän poistuu näiltä areenoilta voittajana. Jouksu juostaan tänään illalla klo 22:20.

Voittaja: Mohamed Farah (GBR) – 1,45

Onnea peleihin!

 

Tästä yleisurheilukohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset