Yön MLB-kierros: Cardinals palaa voittojen tielle!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Kulunut viikko on sujunut varsin mukavasti MLB-betsien osalta ja tänään jahdataan jo kolmatta hyvää iltaa putkeen. Tänään päätimme vierailla jälleen Busch Stadiumilla. Tämän lisäksi poimimme pelattavaa Tigersin ja Baltimoren välisestä ottelusta.

Cardinals – Rockies

Sarjan parhaisiin kotijoukkueisiin lukeutuva Cardinals on hävinnyt kaksi edellistä kotiotteluaan. Tänään Cardinals koittaa palata voittojen tielle, kun Rockies vierailee Busch Stadiumilla.

Cardinals iskee tänään kummulle Carlos Martinezin, joka lukeutuu tällä hetkellä sarjan parhaisiin syöttäjiin. Martinezille on isketty 32 edellisen syöttövuoron aikana ainoastaan neljä juoksua.

Vierasjoukkue Rockies on hävinnyt 21 edellisestä vierasottelustaan peräti 16. Rockies on iskenyt ainoastaan 3.3 juoksua peliä kohden  tämän surkean jakson aikana, kun kotona tilasto näyttää numeroa 6.0.

Rockiesin kummulla aloittaa Chris Rusin, jonka edellinen ottelu ei ollut kovinkaan vakuuttava. Reds iski miehelle viiden syöttövuoron aikana neljä juoksua ja kymmenen osumaa. Ennen tätä ottelua Rusin oli tosin kelpo iskussa.

Tänään Cardinals palaa voittokantaan Martinezin johdolla, joten lapulle valitaan:

Cardinals (1,63)

Cardinals -1,5 (2,18)

Baltimore – Tigers

Eilen pelasimme Baltimoren voittoa menestyksekkäästi, mutta tänään suoraa voittoa ei uskalleta lapulle iskeä.

Kotijoukkueen kummulla aloittaa Miguel Gonzalez, joka esiintyi edukseen edellisessä ottelussa. Gonzalez ei ole onnistunut Tigersia vastaan pelatuissa otteluissa sillä miehen era neljässä edellisessä kohtaamisessa on 7.65.

Tigersin valmentaja totesi taannoin, että joukkue keskittyy jo seuraavaan kauteen. Tänään Tigers menetti ”ässänsä”, kun Price treidattiin Blue Jaysiin. Joukkueelle on ilmoitettu asiasta tänään, joten se saattaa vaikuttaa Tigersin mielialaan.

Vieraiden kummulla aloittaa Alfredo Simon, joka ei ole täydessä pelikunnossa. Mies pelasi edellisen ottelun Red Soxeja vastaan hyvin, mutta se ei ole kovinkaan suuri mittari. Tänään Simon saa vastaansa kovavireisen Oriolesin, joten kyyti saattaa olla kylmää.

Orioles taistelee vielä play-off peleihin pääsystä, joten asenteesta homma ei tule olemaan kiinni. Uskon, että pelissä nähdään tänään juoksuja, joten lapulle isketään over 8 juoksua kertoimella (1,74).

Muita valintoja:

Texas – Yankees over 9 juoksua (1,84)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset