Yön MLB-kierros: Jatkuuko Baltimoren voittoputki?

Baseball | Vvihjeet.com

Yön MLB-kierroksella pelataan tänään yhdeksän ottelua. Tällä kertaa me suuntaamme katseemme Baltimoren ja Oaklandin peleihin.

Baltimore – Texas

Kotijoukkue liitää neljän ottelun voittoputkessa. Baltimore on voittanut kahdeksasta edellisestä ottelustaan peräti seitsemän ja joukkueelle ei ole tehty juoksuakaan kahdessa edellisessä ottelussa.

Baltimoren kummulla aloittaa tänään Bud Norris, jonka era näyttää lukemaa 6,70. Tätä lukua ei kannata tuijottaa liikaa sillä mies on syöttänyt hyvin parissa edellisessä pelaamassaan ottelussa.

Vierasjoukkue Texas rämpii neljän ottelun tappioputkessa ja se on hävinnyt kahdeksasta edellisestä ottelustaan seitsemän. Texas on tehnyt keskimäärin 2,9 juoksua peliä kohden tämän surkean putken aikana.

Vieraiden kummulla aloittaa Wandy Rodriguez. Miehelle iskettiin edellisessä ottelussa peräti kahdeksan juoksua neljän syöttövuoron aikana.

Baltimoren vahva hyökkäyspeli sekä Texasin vaikeudet huomioiden, kotijoukkueen suoran voiton kerroin (1,86) kelpaa peleihin vaikka en luota Norrisiin ihan täysin.

Oakland – Colorado

Kotijoukkue Oakland lähtee hakemaan kotivoittoa kolmen tappiollisen ottelun jälkeen. Vaikka Kansas City voitti kaikki kolme kohtaamista niin Oaklandin esitykset eivät olleet huonoja.

Oaklandin kummulla aloittaa Kendall Graveman. Graveman on parantunut otteitaan surkean alkukauden jälkeen. Mies joutuu tänään kuitenkin kovaan testiin, kun Coloradon vahva hyökkäyskalusto astelee stadionille.

Vierasjoukkue Colorado on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Rockiesin suurimmat ongelmat piilevät kummulla ja edes hyvä hyökkäyspeli ei riitä voittojen napsimiseen. Coloradon viidessä edellissä ottelussa on nähty vähintään yhdeksän juoksua.

Surkea syöttöpeli jatkunee myös tänään, kun vieraiden kummun valtaa David Hale. Halen era kolmessa edellisessä ottelussa on nimittäin hurja 8.04.

Halen vaikeudet kummulla sekä vieraiden vahva lyöntipeli antaa aihetta iskeä lapulle over 7,5 juoksua kelvollisella (1,86) kertoimella.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset