Yön MLB-kierros: Jatkuuko Cardinalsin voittokulku?

Orioles

Baseballin ystäviä hemmotellaan jälleen tänä yönä, kun MLB:ssä pelataan peräti 15 ottelun kierros. Me suuntaamme katseemme kohti Minnesotaa ja Seattlea.

Minnesota kohtaa tänään kotiluolassaan viiden ottelun voittoputkessa liitelevän Cardinalsin. Minnesota on ollut kotiotteluissaan todella vahva, mutta tänään kotiedulla ei ole mielestäni niin suurta merkitystä, kuin monet uskovat.

Minnesota on hävinnyt kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan ja joukkueen lyöntipeli on takkuilut todella pahasti.

Kotijoukkueen kummulle astelee tänään Tommy Milone, jonka edellinen syöttövuoro päättyi tappioon. Miehelle iskettiin seitsemän syöttövuoron aikana kaksi juoksua sekä yksi home run.

Cardinals lähtee tavoittelemaan kuudetta perättäistä voittoaan Carlos Martinezin johdolla. Martinez on ollut erittäin vahvassa vedossa edellisissä peleissä. Miehen viiden edellisen ottelun era on peräti (0,80).

Minnesotan heikon lyöntipelin sekä Martinezin vahvan vireen ansiosta Cardinalsin voitto kertoimella (1,88) kelpaa mainiosti peleihin!

Yön toisessa pelikohteessa Mariners kohtaa kotonaan Giantsin. Mariners on voittanut yhdeksästä edellisestä kotiottelustaan ainoastaan yhden.

Marinersin syöttörinkiin kurvailee tänään Felix Hernandez, joka on yksi sarjan parhaista syöttäjistä. Hernandezin edellinen ottelu päättyi katastrofaaliseen 0-10 tappioon. Tämän lisäksi miehen vire ei ole ollut aivan odotetulla tasolla.

Vierasjoukkue Giantsin syöttöringin valtaa vasenkätinen Madison Bumgarner, joka lukeutuu Hernandezin tapaan sarjan kovimpiin syöttäjiin.

Myöskään Bumgarner ei ole ollut edelliskauden veroisessa kunnossa, mutta viimeaikoina miehen peli on kuitenkin mennyt parempaan suuntaan. Bumgarner hävisi edellisen ottelunsa, mutta Arizona onnistui tekemään koko pelin aikana ainoastaan yhden juoksun.

Giantsin juoksuraja on vedetty tänään niin alas, että se on pakko ottaa mukaan peleihin. Giants over 2,5 vedolle tarjotaan (1,81) kerrointa mikä on mielestäni varsin loistelias tarjous.

Aiheeseen liittyvät uutiset