Yön MLB-kierros: Jatkuuko kotijoukkueiden dominointi?

Baseball | Vvihjeet.com

Viime yön MLB-kierroksella tehtiin historiaa, kun kaikki 15-ottelua päättyivät kotijoukkueiden voittoihin.  Tänään kotijoukkueet ovat jälleen vahvoilla, mutta ihan edellisen yön tapaista tykitystä ei tulla näkemään.

NY Mets – Colorado Rockies

Valinta: NY Mets -1,5 (2,18)

Kotijoukkue Mets on voittanut viisi edellistä kotiotteluuan. Mets on iskenyt viidessä edellisessä ottelussa vähintään neljä juoksua, joten hetken kadoksissa ollut hyökkäyspeli on alkanut toimia jo paremmin.

Kotijoukkueen kummulla aloittaa tänään kovassa iskussa oleva Jacob deGrom. Miehen viiden edellisen ottelun era on komea 1.59. deGrom on ollut todella vahva myös Citi Fieldillä sillä 11 edellisen kotiottelun era on huikea 1.60.

Vierailut Citi Fieldillä ovat olleet Coloradolle todella vaikeita. Lisäksi joukkue on hävinnyt 19 edellisestä vierasottelustaan peräti 14.

Rockiesin kummulla aloittaa Jorge De La Rosa, jonka kahden edellisen ottelu era on 3.55. De La Rosa on syöttänyt tällä kaudella paremmin vieraissa kuin kotona, mutta siitä huolimatta mieheen ei ole täyttä luottoa.

Mets on kovassa iskussa ja uskon vahvasti, että joukkue nappaa kolmannen perättäisen voittonsa Coloradosta.

Toronto Blue Jays – Oakland

Valinta: Blue Jays (1,60) / Blue Jays -1,5 (2,09)

Kotijoukkue Blue Jays on tällä hetkellä yksi sarjan kuumimmista joukkueista, sillä joukkue liitelee yhdeksän ottelun voittoputkessa.

Syy Blue Jaysin menestykseen on tietysti koko kauden kelvollisesti toiminut lyöntipeli, mutta viime aikoina myös joukkueen syöttöpeli on ollut todella vakuuttavaa ja tästä syystä voittoja tulee illasta toiseen.

Blue Jaysin kummulla aloittaa tänään Mark Buehrle, joka tavoittelee jo kauden kolmattatoista voittoaan. Buehrle on ollut hyvässä iskussa sillä mies on päästänyt maksimissaan kolme juoksua peliä kohden kahdessatoista edellisessä startissaan.

Vierasjoukkue Oakland iskee kummulleen Aaron Brooksin, jonka debyyttiottelut Oaklandin paidassa ovat sujuneet mallikkaasti sillä mies on päästänyt 14 syöttövuorolla ainoastaan kaksi juoksua.

Brooksin edellinen startti Blue Jaysia vastaan ei sujunut kovinkaan hyvin sillä miehelle iskettiin kahden syöttövuoron aikana peräti seitsemän juoksua.

Blue Jays on todella kovassa vireessä ja en usko Brooksin pystyvän pysäyttämään kotijoukkueen menoa tänäänkään. Uskon Blue Jaysin nappaavan 10 perättäisen voittonsa.

Muut valinnat:

Tamba Bay Rays (1,61)

Cardinals ML (1,86)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset