Yön MLB-kierros: Jatkuuko Marinersin vahva kotivire?

Baseball | Vvihjeet.com

Yön MLB kierroksella hypätään tällä kertaa Seattleen. Jatkuuko Marinersin vahva kotivire vai viekö vierailija Kansas City täyden pistepotin tänään?

Seattle voitti edellisessä kohtaamisessa Kansas Cityn puhtaasti 7-0. Tänään joukkue lähtee tavoittelemaan toista voittoa putkeen Roenis Eliasin johdolla. Elias on ollut mukavassa iskussa edellisissä otteluissa. Mies on jättänyt vastastujat alle kahden juoksun peräti kuusi kertaa kahdeksassa edellisessä startissaan.

Kansas Cityn kummulle astelee Danny Duffy, joka palaa peleihin ensikertaa loukkaantumisensa jälkeen. Duffyn kolme edellistä ottelua on päättynyt tappioon ja näissä peleissä miehelle iskettiin peräti 14 juoksua.

Kun Duffyn heittokäden kunnosta ei vielä ole varmaa tietoa niin vaakakuppi kääntyy tässä kamppailussa kotijoukkueen puoleen. Näin olleen lapulle valitaan Marinersin suora voitto (2,02) kertoimella.

Marlins – Cardinals

Kotijoukkue Marlins on hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan kuusi. Marlinsin kummun valtaa tänään Mat Latos. Miehelle iskettii edellisessä ottelussa viiden syöttövuoron aikana kolme juoksua ja peräti yhdeksän osumaa. Latos on ollut jostain syystä suurissa vaikeuksissa Marlins Parkilla ja samaa on odotettavissa tänään.

Cardinals iskee tänään kummulle mahtavan alkukauden pelanneen Jaime Garcian. Miehelle ei ole tehtyä juoksuakaan 14 edellisen syöttövuoron aikana. Vaikka Garcia on hoitanut omat hommansa näytöstyyliin on Cardinalsin lyöntipeli tökkinyt ajoittan pahasti ja tulosta ei ole tullut toivotulla tavalla.

Tänään vierailla on kuitenkin mainio mahdollisuus napata voitto Marlins Parkilta eiliseen tapaan. Latosiin ei ole tänään täyttä luottoa ja kun tähän lisätään Marlinsin vaikeudet lyöntipelissä niin Cardinalsin voitolle tarjottuun (1,97)  kertoimeen on yksinkertaisesti pakko tarttua.

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset