Yön MLB-kierros: Jatkuuko Nationalsin lento?

Baseball | Vvihjeet.com

Yöllä pelataan jälleen 15-ottelun MLB-kierros. Me suuntaamme tällä kertaa katseemme Nationalsin sekä Twinsin peleihin.

Phillies – Nationals

Kotijoukkue Phillies saa tänään vastaansa tulikuuman Nationalsin. Philliesin kummulla aloittaa tänään Aaron Harang. Harang on hävinnyt kuusi edellistä aloittamaansa peliä ja miehen era näissä peleissä on hurja 7.61. Miehelle on isketty vähintään neljä juoksua neljässä edellisessä ottelussa.

Vierailija Nationals liitää kuuden ottelun voittoputkessa ja en keksi mitään syytä miksi putki katkeaisi tänään. Vieraiden kummulla aloittaa nimittäin Max Scherzer, joka on ollut ilmiömäisessä vedossa muun joukkueen tapaan. Scherzerille ei ole tehty kahdessa edellisessä ottelussa juoksuakaan vaikka mies on syöttänyt täyden pelin molemmilla kerroilla.

Vieraiden mahtava vire sekä Harangin epävarmat otteet pakottavat iksemään lapulle Nationals over 4 juoksua kertoimella (1,84).

Brewers – Twins

Kotijoukkue Brewers pelasi mukavasti Metsiä vastaan, kun se voitti sarjan kolmesta pelistä kaksi. Fakta on kuitenkin se, että Brewers on sarjan huonoin kotijoukkue ja se on tehnyt seitsemässä edellisessä kotiottelussaan keskimäärin 2,3 juoksua per peli.

Brewersin syöttöringin valtaa Kyle Lohse, joka on hävinnyt kolme edellistä otteluaan. Miehen kuuden edellisen ottelun era on surkea 7.59.

Vierailija Twins iskee tänään kummulle Trevor Mayn, joka on ollut hyvässä vedossa edellisessä otteluissa. Mayn neljän edellisen startin era näyttää lukua 1,82. Mies pelaa tällä hetkellä, ehkä uransa parasta peliään ja jos sama tahti jatkuu niin miehen koko kauden era putoaa alle neljään. Tätä temppua mies ei ole vielä koskaan pystynyt urallaan tekemään.

Brewers on isketty suosikiksi kertoimen perusteella. Mielestäni lähtökohdat peliin ovat hyvin tasaiset. Mayn vahvan vireen ansiosta vaaka kääntyy vieraiden puoleen ja lapulle valitaankin Twins over 3,5 juoksua kertoimella (1,90). Twins -1,5 tarjoaa jo hurjan (2,70) kertoimen ja se voisi toimia yön kovimpana hakuna!

Kahden yllämainitun kohteen lisäksi Tampa Bay Raysin voitolle tarjottu (1,96) kerroin on sen verran mukavan oloinen, että napataan se vielä mukaan kupongille!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset