Yön MLB-kierros: Joko nyt Giants?

Baseball | Vvihjeet.com

Päivän aiemmat vedot eivät menneet kovinkaan vahvasti, joten korjataampa tilanne aina niin rakkailla MLB-vedoilla.

Yankees – Phillies

Kotijoukkue Yankeesin pukukopissa ei varmasti muistella eilistä ottelua kovinkaan pitkään. Phillies nimittäin iski 8-11 lukemat taululle ja poistui stadionilta täyden pistepotin kanssa.

Yankees yrittää palata voittokantaan CC Sabathian johdolla. Miehen esitykset eivät ole vakuuttaneet eikä mies ei ole päässyt omalle tasolleen vielä tällä kaudella. Tänään Sabathia kohtaa Philliesin, joka on iskenyt kahdessa edellisessä ottelussa peräti 20 juoksua.

Philliesin kummulla starttaa tänään Sean O´Sullivan. O´Sullivanin pelit kotikentällä ovat sujuneet kelvollisesti, mutta vieraskentillä on ollut vaikeaa. Miehen era vierespeleissä on kammottava 6,75, kun kotikentällä sama luku on 3,48.

Sabathian esitykset, Yankeesin kelvollinen lyöntipeli sekä Philliesin vahva vire parissa edellisessä peleissä lupailevat isojuoksuista ottelua. Tästä syystä valinta tähän peliin onkin over 9 juoksua kertoimella (1,79).

Giants – Padres

Giants kohtaa tänään kotonaan Padresin. Giantsin peli on kulkenut vieraissa, mutta kotona homma ei ole toiminut laisinkaan niin hyvin. Giants on iskenyt juoksuja vieraspeleissä 5.11 keskiarvolla, kun kotona sama tilasto näyttää lukua 3.00.

Kotijoukkueen kummulla aloittaa tänään Madison Bumgarner, joka ei baseball piireissä esittelyjä kaipaa. Mies on heittänyt loistavasti kahdessa edellisessä ottelussaan vaikka ne ovat olleet tappiollisia.

Bumgarnerin era viidessä edellisessä kotiottelussa on komea 1.91.

Padresillä on ollut viimeaikoina vaikeuksia lyöntipelinsä kanssa. Padres on nimittäin jäänyt kolmeen tai alle kolmeen juoksuun kahdeksan kertaa kymmenessä edellisessä ottelussa.

Padresin kummulla aloittaa Odrisamer Despaigne, jonka edellinen peli oli lähes katastrofaalinen. Miehelle iskettiin kuuden syöttövuoron aikana kuusi juoksua. Tämän lisäksi Despaigne on hävinnyt kolme edellistä otteluaan.

Giantsilla on tänään loistava tilaisuus parannella kotitilastoaan Padresin kustannuksella. Bumgarnerin vahva vire, Padresin surkea lyöntipeli sekä Despaignen epävarmuus puoltavat Giantsin voittoa.

Näin ollen lapulle isketään rohkeasti Giants -1,5 kertoimella (2,19).

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset