Yön MLB-kierros: Jos voittaminen ei lopu niin se saa jatkua!

Baseball | Vvihjeet.com

Viime yön MLB-kierros toi mukavan potin, kun kohteet napattiin taskuun 5/5 tuloksella. Äskettäin päättyneiden pesäpallo-otteluiden lopputulos oli niin ikään 3/3, joten mailapelit ovat tässä tiimissä niin sanotusti hallussa!

Kansas City – Angels

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,74)

Kansas City on sarjan paras kotijoukkue komealla 39-19 saldolla. Kansas City on voittanut kahdeksasta edellisestä kotiottelustaan seitsemän. Lisäksi joukkue on tehnyt vähintään neljä juoksua viidessä edellisessä kotiottelussaan.

Kotijoukkueen voittohaavet saavat tänään pienen kolauksen sillä syöttökummulla aloittaa liigan huonoimmalla eralla operoiva Jeremy Guthrie. Miehen kolmen edellisen ottelun era näyttää lukua 8.50.

Vierasjoukkue Angels on hävinnyt peräti yhdeksän edellistä vierasotteluaan, mutta tänään joukkueella saattaa olla hyvä mahdollisuus katkaista tämä karmea putki.

Angelsin kummulle astelee Garret Richards, jonka era vieraskentillä näyttää lukemaa 4.84. Richardsin peli on kulkenut paremmin kotistadionilla sillä kotiotteluissa miehen era on kelvollinen 2.53.

Angels on taistellut lyöntipelinsä kanssa tappioputkensa aikana, mutta tänään vastassa on liigan huonoin syöttäjä. Kotijoukkue on isketty kertoimien mukaan altavastaajaksi, mutta Kansas City on sen verran kovassa iskussa, että en ihan allekirjoita altavastaajan asemaa huonosta syöttäjästä huolimatta.

Guthrien ansiosta kotijoukkueen voittoa ei uskalla pelata, joten over-valinta tuntuu järkevältä tähän kohteeseen.

Cardinals – Pirates

Valinta: Cardinals yli 3 juoksua (1,79)

Kotijoukkue Cardinals on ollut kovassa iskussa All-Star tauon jälkeen. Tänään Cardinals lähtee hakemaan kolmatta perättäistä voittoaan Piratesista Lance Lynnin johdolla.

Lynn on syöttönyt hyvin koko kauden ajan, kuten Cardinalsin syöttäjillä on ollut tapana. Lynnin kolmen edellisen Pirates-ottelun era näyttää lukemaa 2.75.

Busch Stadium on ollut Piratesille lähes ylitsepääsemätön este sillä joukkue on hävinnyt tällä stadionilla seitsemän edellistä otteluaan. Pirates on voittanut ainoastaan kolme, 21 edellisestä Busch Stadiumilla pelatusta ottelusta.

Piratesilla saattaa olla tänään toivoa, kun syöttökummulla aloittaa Francisco Liriano. Pirates on nimittäin voittanut seitsemän edellistä Lirianon starttia.

Lirianon kaksi edellistä starttia eivät ole olleet kovinkaan vakuuttavia vaikka Pirates onnistuikin voittamaan kyseiset ottelut. Lisäksi Cardinals on tehnyt vähintään kolme juoksua seitsemässä edellisessä ottelussaan, joten hyppäämme kotijoukkueen kelkkaan tässä kohteessa.

Muut valinnat:

Nationals ML (1,79)

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset