Yön MLB-kierros: Juoksujuhlia odotellessa!

Baseball | Vvihjeet.com

Yön MLB-kierroksella piipahdetaan tällä kertaa Fenway Parkilla sekä Yankee Stadiumilla. Fenway Parkilla Marlins yrittää katkaista Red Soxin kolmen ottelun voittoputken, kun puolestaan Yankee Stadiumilla Oakland koittaa palata voittokantaan Scott Kazmirin johdolla.

Red Sox – Marlins

Kotijoukkue Red Sox hakee tänään jo neljättä perättäistä voittoaan. Joukkue on ollut erittäin vahvassa vedossa, mutta tänään kummulla aloittaa Rick Porcello. Porcellon kahdeksan edellisen ottelun era on hurja 8.18. Porcello on tällä hetkellä yksi sarjan heikoimmista syöttäjistä.

Vierasjoukkue Marlinsin syöttäjänä aloittaa Tom Koehler, jonka kolmen edellisen ottelun era on komea  1.80. Marlins on hävinnyt kuusi edellistä ottelua Red Soxille, mutta tänään vierailla on hyvä mahdollisuus katkaista tämä putki ”ässänsä” johdolla.

Lapulle valitaan Marlins over 4 juoksua kertoimella (2,01) ja yön pommi haetaan Marlins -1,5 vedolla, joka tarjoaa maukkaan (3,22) kertoimen.

Yankees – Oakland

Yankees pelaa yöllä jo viidennen perättäisen kotiottelunsa. Edellisessä ottelussa Oakland haki täyden pisten potin Yankee Stadiumilta 3-4 voitolla.

Yankeesin kummulle astelee tänään CC Sabathia, jonka kuuden edellisen kotiottelun era näyttää lukemaa 8.49. Sabathialle on isketty tällä kaudella peräti 19 home-runia, joka on eniten koko sarjassa.

Pieni nippelitieto muuten kertoo, että Sabathian era on tällä kaudella 11.25 mikäli mies on huilannut yli kuusi päivää otteluiden välillä, kuten tänään.

Oaklandin kummulla aloittaa Scott Kazmir, jonka kolmen edellisen ottelun era on komea 1,53. Kazmirilla on kuitenkin ollut vaikeuksia Yankees Stadiumilla. Mies on voittanut Yankees Stadiumilla viimeksi v. 2005. Kun tähän lisään vaikeudet vieraspeleissä, valinta tähän peliin on selvä.

Lapulle valitaan over 8 juoksua kertoimella (1,84) sekä Oakland over 4 juoksua (1,82).

Yllämainittujen valintojen lisäksi White Sox – Blue Jays ottelun over 8,5 juoksua kertoimella (1,85) kelpaa peleihin.

Aiheeseen liittyvät uutiset