Yön MLB-kierros: Kansas City jatkaa dominointia Kauffman Stadiumilla?

Baseball | Vvihjeet.com

Viime yön MLB-valinnat napsahtivat taskuun 2/2 tuloksella, joten tänään lähdetään hakemaan samaa tulosta. Yöllä pelataan jälleen paljon pelejä ja näin ollen lapulle saatiin napattua kolme kohdetta.

Kansas City – Angels

Valinta: Kansas City ML (1,66)

Kotijoukkue lähtee hakemaan toista perättäistä voittoaan Angelsista Johnny Cueton johdolla. Kansas Cityn peli on kulkenut mallikkaasti kotiluolassa eikä Cueton suorituksissa ole ollut moittimista.

Cueton meno on ollut vakuuttavaa. Edellisessä ottelussa mies heitti kaikki yhdeksän syöttövuoroa ja nollasi Tigersin.

Angels katkaisi karmean vierasputkensa toissa yönä, mutta paluu arkeen tuli nopeasti. Tänään Angels lähtee hakemaan voittoa Matt Shoemakerin johdolla.

Shoemakerille iskettiin edellisessä ottelussa peräti seitsemän juoksua vain viiden syöttövuoron aikana. Lisäksi Shoemakerilla on ollut vaikeuksia Kansas Cityä vastaan pelatuissa otteluissa.

Angelsin Albert Pujols on kadottanut huikean lyöntivireensä ja tämän lisäksi Angels ei ole onnistunut tekemään juoksuakaan oikeakätiselle syöttäjälle kolmessa edellisessä ottelussa, jossa Shoemaker on ollut kummulla.

Cueto voittaa epävarman Shoemakerin syöttäjien taistossa, joten kotijoukkue hoitaa homman kotiin!

White Sox – Cubs

Valinta: Cubs ML (1,83)

Kotijoukkue on hävinnyt viisi edellistä kotiotteluuan. Tänään syöttäjänä aloittava Jose Quintana on voittanut kymmenestä kotiottelustaan vain yhden.

Quintanalle iskettiin edellisessä ottelussa kuuden syöttövuoron aikana neljä juoksua. Ennen tappioon päättynyttä ottelua mies syötti hyvin kolmessa edellisessä ottelussa.

Vierasjoukkue Cubs on hurjassa lennossa. Joukkue on voittanut kahdeksan ottelua putkeen ja 15 edellisestä ottelusta kasassa on peräti 14 voittoa.

Vieraiden kummulla aloittaa Jake Arrieta, joka on päästänyt kymmenessä edellisessä ottelussa vain kertaalleen yli kolme juoksua. Arrietan vieraspelaaminen on niin ikään kovalla tasolla sillä miehen kahdeksan edellisen vieraspelin era on komea 1.29.

Vierasjoukkueen lyöntiosasto on kovassa iskussa ja kun tähän lisätään Arrietan hienot esitykset vieraskentillä niin vieraille tarjottu kerroin kelpaa mainiosti peleihin.

Muut valinnat:

Cardinals -1,5 (2,10)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset