Yön MLB-kierros: Kotijoukkueiden voitonjuhlia odotellessa?

Baseball | Vvihjeet.com

Yön MLB-kierroksella katseet suunnataan vahvojen kotijoukkueiden peleihin. Cardinals sekä Mets ovat sarjan parhaita kotijoukkueita, mutta jatkuuko sama tahti myös tänään?

NY Mets – Cubs

Kotijoukkueen hyökkäyspeli on takkuillut rajusti, mutta nyt tunnelin päässä näkyy jo valoa. Mets on nimittäin voittanut neljä ottelua putkeen. Mets on sarjan parhaita kotijoukkueita ja se on voittanut kotona kuusi edellistä otteluaan.

Metsin kummulla aloittaa Jonathon Niese, joka on esittänyt kelvollisia otteita edellisissä peleissä tappioista huolimatta. Niesen saldo Cubsia vastaan pelatuissa otteluissa on 3-5 ja era näyttää lukemaa 5.23.

Vierasjoukkue Cubs koittaa välttää tänään kuudennen perättäisen tappionsa. Cubsin hyökkäyspeli on ollut kotijoukkueen tapaan melkoista tervan juontia näiden tappioiden aikana.

Cubsin kummulla aloittaa tänään Kyle Hendricks, jonka viiden edellisen ottelun era näyttää lukua 5.88. Edellisessä ottelussa miehelle iskettiin viiden syöttövuoron aikana neljä juoksua.

Nieseen ei ole täyttä luottoa, joten suoraa voittoa ei kotijoukkueelle uskalla pelata. Kotijoukkueen juoksuraja on sen verran alhaalla, että isketään siihen kiinni. Eli valinta tähän on Mets over 3 juoksua kertoimella (1,80).

Cardinals – White Sox

Cardinals hakee tänään kotikentällään jatkoa kuuden ottelun voittoputkelleen. Cardinalsin voittoputki kotiotteluissa on peräti yhdeksän ottelun mittainen.

Kotijoukkueen kummulla aloittaa Lance Lynn, joka on ollut pitelemätön Busch Stadionilla. Lynille on tehty kolmessa edellisessä ottelussa yhteensä vain kaksi juoksua.

Vierasjoukkue White Soxin vieraspelaaminen on ollut surkeaa. Kahdestatoista edellisestä reissupelistä on kertynyt vain kaksi voittoa.

White Soxin kummulla aloittaa tänään Chris Sale. Salen edellinen ottelu Twinsiä vastaan ei sujunut toivotulla tavalla ja miehelle iskettiin kuuden syöttövuoron aikana viisi juoksua. Tästä ei kannata vetää kovinkaan suuria johtopäätöksiä, koska mies on pelannut loistavasti koko alkukauden.

Vaikka Sale on liigan parhaita syöttäjiä niin vaaka kääntyy tässäkin kohteessa kotijoukkueen puoleen. Cardinalsin voitolle tarjottu (2,07) kerroin on pakko ottaa mukaan peleihin.

Marlins – Giants

Kotijoukkue Marlins on päässyt pelaamaan viisi edellistä otteluaan kotona, mutta tulokset eivät ole olleet toivotulla tasolla. Tänään homma ei tule helpottumaan, kun kovavireinen Giants tulee vierailuille.

Marlinsin kummulla aloittaa Mat Latos, jonka seitsemän edellisen kotiottelun era on 7,60. Edellisessä ottelussa miehelle iskettiin viisi juoksua seitsemän syöttövuoron aikana.

Vierasjoukkue Giants on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä ja joukkueen lyöntipeli näyttää olevan kunnossa. Tästä osoituksena joukkue on iskenyt vähintään kuusi juoksua viidessä edellisessä ottelussa.

Giantsin kummulla aloittaa Ryan Vogelsong. Vogelsongille ei ole tehty yhtäkään juoksua kahdessa edellisessä ottelussa, joten mies on erittäin hyvässä vedossa. Vogelsong on pelannut hyvin Marlinsia vastaan, joten mieheltä on lupa odottaa ihmetekoja myös tänään.

Giantsin juoksuraja on tänään sen verran alhaalla, että poimitaan lapulle vieraiden over 3,5 juoksua kertoimella (1,91). Yön hakuna toimii Giants -1,5 veto, joka tarjoaa hurjan (2,60) kertoimen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset