Yön MLB-kierros: Kotisuosikit takaisin voittokantaan?

Baseball | Vvihjeet.com

Viimeyön MLB-valintojen lopputulos oli mukiinmenevä 3/4. Tänään lähdetään hakemaan vielä pykälää parempaa tulosta. Viimeyön kierroksella Giants sekä Cardinals hävisivät hieman yllättäen kotiottelunsa, mutta en usko, että tämä tulee toistumaan tänään.

Giants – Brewers

Giants hävisi eilen jopa hieman yllättäen Brewersille 2-5. Brewers katkaisi tällä voitolla Giantsin kuuden ottelun voittoputken.

Giantsin kummulla aloittaa tänään kokenut Jake Peavy. Peavy pelasi edellisessä ottelussaan mainiosti, kun Oakland kaatui numeroin 9-3. Peavy metsästää tänään kolmatta perättäistä voittoaan.

Vierailija Brewers lähettää kummulle Mike Fiersin, jonka edellinen ottelu päättyi tappioon Arizonaa vastaan. Diamondbacks iski Friersille viiden syöttövuoron aikana neljä juoksua.

Kotijokkueella on tällä hetkellä hyvä meno päällä ja eilinen tappio on varmasti unohdettu nopeasti. Kumpaankaan aloittavaan syöttäjään ei ole täyttä luottoa ja romahdus on mahdollinen.

Tästä huolimatta luotto kotijoukkueeseen on kova, joten lapulle valikoituu Giants ML (voitto miten tahansa) kertoimella (1,88).

Baltimore – Braves

Baltimore selätti tappiokierteen ja liitelee tällä hetkellä neljän ottelu voittoputkessa. Braves on kaatunut jo kaksi kertaa peräkkäin ja en nää mitään syytä miksi sama meno ei jatkuisi myös tänään.

Kotijoukkueen syöttäjänä aloittaa Chris Tillman, joka on palannut omalle tasolleen pahojen vaikeuksien jälkeen. Vielä muutama kierros sitten Tillman kuului sarjan heikoimpiin syöttäjiin, mutta nyt tilanne on aivan toinen.

Tillmanin viiden edellisen ottelun era on komea 1.38 ja vain Marinersin Felix Hernandez on syöttänyt paremmin tällä aikavälillä.

Vierasjoukkue Braves on hävinnyt 19 edellisestä vierasottelustaan peräti 15. Braves on tehnyt yhdeksässä edellisessä vieraspelissä yhteensä vain 20 juoksua.

Tilanne ei näytä paljoakaan valoisammalta tänään, kun Manny Banuelos loukkaantui tiistaina. Banuelosin oli määrä aloittaa peli tänään.

Braves kaivaa tänään kummulle Mike Foltynewiczin. Foltynewicz oli mukana aiemmin tällä kaudella, mutta putosi rotaatiosta pois, kun miehelle iskettiin 15 syöttövuoron aikana hurjat 14 juoksua. Kun tähän lisätään vielä vaikeudet vieraskentillä niin tilanne ei näytä hyvältä.

Tillmanin sekä Oriolesin mahtavan hyökköysvireen ansiosta lapulle isketään kotijoukkueen voittoa. Kerroin suoraan voittoon on sen verran pieni, että valinta tähän peliin on Baltimore -1,5 kertoimella (2,08).

Muut valinnat:

White Sox ML (2,02)

Cardinals – Reds under 7,5 juoksua (1,83)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset