Yön MLB-kierros: Muuttuuko mikään yhdessä yössä?

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Eiliset MLB-valinnat päättyivät 4/5 tulokseen, kun Dodgers suli ikävästi viimeisessä vuoroparissa. Tänään lapulle löytyi kolme kohdetta, joilla lähdetään parantamaan eilistä tulosta vielä pykälällä!

Cardinals – Giants

Valinta: Cardinals -1,5 (2,27)

Kotijoukkue lähtee hakemaan paluuta voittokantaan eilisen tappion jälkeen. Cardinalsin lähtökohdat otteluun ovat hyvä sillä syöttökummulla aloittaa Jaime Garcia.

Garcia on jättänyt vastustajat kahteen tai alle kahteen juoksuun peräti yhdeksän kertaa yhdessätoista pelaamassaan ottelusssa.

Vierasjoukkue Giantsin kummulla aloittaa Matt Cain, jonka vire ei ole Garcian luokkaa. Cainille on isketty neljässä edellisessä ottelussa hurjat 18 juoksua ja 30 osumaa.

En jaksa uskoa, että Cainin taso paranee tänään merkittävästi, joten kotijoukkueen voitto kovavireisen Garcian johdolla vaikuttaa hyvältä idealta.

Phillies – Blue Jays

Valinta: Blue Jays -1,5 (1,72)

Voiko mikään muuttua yhden yön aikana? Tässä kohteessa en siihen usko. Phillies koettaa katkaista tänään neljön ottelun tappioputkeaan kovassa iskussa olevaa Blue Jaysia vastaan.

Philliesien lähtökohdat otteluun ovat eilistä paremmat sillä kotijoukkueen kummulla aloittaa Adam Morgan.

Morgan ei ole loistanut, mutta toistaiseksi mies ei ole epäonnistunut pahasti missään ottelussa. Miehen edellinen ottelu Brewersiä vastaan tosin jätti kuitenkin hieman epävarman kuvan.

Blue Jays lähtee jahtaamaan viidettä perättäistä vierasvoittoaan Mark Buehrlen johdolla, joka pelaa tällä hetkellä kenties uransa parasta kauttaan.

Buehrlen 13 edellisen ottelun era on loistava 2.16 ja meno on ollut vakuuttavaa muun joukkueen tapaan. Miehen era neljässä edellisessä Phillies ottelussa on myös kova 1.55.

Uskon vieraiden vahvan vireen jatkuvan myös tänään kovassa iskussa olevan Buehrlen johdolla.

Muut valinnat:

Angels – White Sox yli 7 juoksua (1,78)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset