Yön MLB-kierros: Oaklandin tappioputki saa jatkoa?

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Tiistain MLB-kierrokselta lapulle tarttui peräti neljä kohdetta. Tänään luotetaan vahvasti ennakkosuosikkien menestykseen sekä runsasjuoksuisiin otteluihin.

Oakland – Dodgers

Valinta: Dodgers -1,5 (1,82)

Kotijoukkue Oaklandia vastaan pelattiin jo eilen menestyksekkäästi. Tänään me jatkamme samalla linjalla vaikka Oakland pääseekin pelaamaan kotonaan.

Oakland luottaa tänään Felix Doubrontiin. Doubrontin esitykset siirroon jälkeen ovat olleet kelvollisia, mutta mitään maagista mies ei ole esittänyt.

Vierasjoukkue Dodgers hakee tänään neljättä perättäistä voittoaan. Dodgersin kummulla aloittaa liigan ehdottomaan syöttäjäeliittiin kuuluva Klayton Kershaw.

Kershaw on ollut maagisessa iskussa vaikean alkukauden jälkeen ja tänään miehellä ei pitäisi olla suuria vaikeuksia surkeaa Oaklandia vastaan.

En jaksa uskoa kotijoukkueen menestykseen, joten vieraiden voitto kelpaa mainiosti peleihin.

Phillies – Blue Jays

Valinta: Blue Jays (1,66) / Blue Jays -1,5 (1,91)

Kotijoukke Phillies on hävinnyt nyt kolme ottelua putkeen. Näissä otteluissa joukkue on onnistunut tekemään vain neljä juoksua.

Phillies koettaa katkaista tappioputkensa Aaron Nolan johdolla.

Blue Jays on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan. Lisäksi joukkue on voittanut yhdeksän, kymmenestä edellisestä ottelustaan Citizens Bank Parkilla.

Blue Jaysin aloittavat syöttäjät ovat päästäneet yli kolmea juoksua 20 ottelua sitten. Se kertoo, kuinka kovassa vedossa Jaysin syöttäjät ovat olleet.

Tänään vieraiden kummulla aloittaa R.A. Dickey, jolla on hyviä muistoja Citizens Bank Parkilta muun joukkueen tapaan.

Vieraiden vahva vire jatkuu myös tänään ja lapulle uskaltaa ajatella Blue Jaysia tasoituksen kera.

Muut valinnat:

Cubs – Tigers yli 8 juoksua (1,72)

Red Sox – Cleveland yli 8,5 juoksua (1,71)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset