Yön MLB-kierros: Overeita odotellessa!

Baseball | Vvihjeet.com

Yön MLB-poiminnat löytyivät tällä kertaa peleistä, joissa tullaan näkemään paljon juoksuja. Ensimmäisessä poiminnassa Phillies matkaa Cubsin vieraaksi ja toisessa ottelussa Red Sox isännöi Tigersia.

Cubs – Phillies

Kotijoukkue Cubs on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Tänään Cubs lähtee hakemaan voittoa John Lesterin johdolla. Lesterin tilastot Philliesiä vastaan pelatuissa otteluissa ovat suorastaan loistavat ja miehen era näissä otteluissa näyttää lukua 1.59.

Vierasjoukkue Phillies on piristinyt tauon jälkeen ja on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä. Lisäksi joukkueen hyökkäyspeli on näyttänyt elpymisen merkkejä voitokkaissa peleissä ja juoksuja on syntynyt mukavalla tahdilla.

Vierasjoukkueen syöttökummun valtaa Jerome Williams ja se antaa ikävä kyllä pientä takapakkia Philliesin voittohaaveille. Williams pelaa tänään ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen. Miehen seitsemän edellisen vieraspelin era on kammottava 8.72.

Cubs on ollut vaikeuksissa kotikentällään Philliesiä vastaan. Vieraat ovat nimittäin voittaneet kymmenestä edellisestä kohtaamisesta jopa seitsemän.

Philliesillä on yllätysmahdollisuus mikäli Williams onnistuu edes kelvollisella tavalla. En usko tänään kumpaankaan syöttäjään, joten lapulle valitaankin over 8 juoksua kertoimella (1,70).

Red Sox – Tigers

Fenway Parkilla Red Sox isännöi Tigersia. Kotijoukkue on voittanut ainoastaan yhden kymmenestä edellisestä ottelustaan ja tappioputki on venynyt jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Tänään kotijoukkueen kummulla aloittaa Rick Porcello, joka lukeutuu tällä hetkellä sarjan huonoimpiin syöttäjiin. Vaikeudet ovat jatkuneet koko kauden ajan eikä tunnelin päässä näy juurikaan valoa. Vaikea uskoa, että mies tekisi ihmeitä tänäänkään.

Tigers lähtee hakemaan tänään paluuta voittokantaan hävityn Mariners ottelun jälkeen. Tigersin kummulla aloittaa Justin Verlander, joka hakee edelleen kauden avausvoittoaan. Tigers ei ole voittanut tällä kaudella vielä ainuttakaan ottelua, jonka Verlander on avannut. Edellisessä ottelussa Baltimore iski Verlanderille kolmen syöttövuoron aikana peräti seitsemän juoksua.

Kumpikaan syöttäjä ei  vakuuta, joten over-valinta on ilmeinen. Toinen syöttäjistä tai jopa molemmat tulevat romahtamaan tänään – jälleen kerran.

Lapulle valitaan over 9 juoksua kertoimella (1,91).

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset