Yön MLB-kierros: Turhautumista Progressive Fieldillä?

Baseball | Vvihjeet.com

MLB:ssä pelataan jälleen iso kierros keskellä viikkoa, mikä miellyttää tietysti meitä betsaajia kovasti. Vaihtoehtoja oli todella paljon, mutta lopulta yön kohteet löytyivät suhteellisen helposti.

Cleveland – Kansas City

Cleveland on hävinnyt nyt viisi ottelua putkeen. Kotona saldo on vieläkin karmaisempi nimittäin joukkue on hävinnyt peräti seitsemän edellistä kotiotteluaan. Turhautumista on havaittavissa eikä Trevor Bauerin iskeminen kummulle luultavasti helpota asiassa.

Bauerin kahdeksan edellisen startin era on 6.40 ja neljässä edellisessä kotiottelussa kyseinen luku on kammottava 9.15. Lisäksi Bauer on ”antanut” homerunin kymmennessä, yhdestätoista edellisestä ottelustaan.

Vierasjoukkue Kansas City on voittanut kolme edellisestä otteluaan ja edellisessä ottelussaan se kaatoi Clevelandin 4-9. Tänään KC:n kummun valtaa kokenut Chris Young.

Youngin edellinen kohtaaminen Cardinalsia päättyi tappioon. Cardinals iski Youngille kolmen syöttövuoron aikana peräti neljä juoksua. Youngin otteet ovat olleet varsin ailahtelevia edellisessä otteluissa, joten ihan täyttä luottoa miehen työskentelyyn ei ole.

Cleveland rämpii tällä hetkellä sen verran syvissä vesissä, että uskon vieraiden voittoon. Youngin epävarmojen otteiden vuoksi emme kuitenkaan uskalla iskeä lapulle KC:n suoraa voittoa.

Lapulle valitaan KC over 3,5 juoksua (1,72)

Cardinals – Reds

Kotijoukkue Cardinals on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan kahdeksan. Cardinals vei sarjan avauskohtaamisen 4-1.

Cardinalsin kummulla aloittaa tänään Jaime Garcia. Garcia palaa tänään pelikentille ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen. Ennen loukkaantumista meno oli todella vakuuttavaa enkä usko, että vire on kadonnut mihinkään.

Vierasjoukkue Reds iskee tänään kummulle Mike Leaken, joka on ollut joukkueen parhaita syöttäjiä. Miehelle on isketty 22 edellissä syöttövuorossa vain kolme juoksua.

Reds tarvitsee tänään Leakelta loistavan ottelun mikäli joukkue mielii napata pisteitä Cardinalsin kotiluolasta. Uskon kotijoukkueeseen tässä ottelussa enemmän, mutta kerroin on sen verran alhaalla, että suoraa voittoa ei tee mieli iskeä.

Kahden hyvän syöttäjän kohtaamisen ansiosta lapulle valitaan:

Under 7,5 juoksua (1,78)

Muita hyviä kohteita:

Cubs – Rockies over 8,5 (1,87)

Rangers – Yankees over 9,5 (1,91)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset