Yön NHL – Patrick Kane varastaa shown?

Yön NHL-kierros tarjoilee yövalvojille seurattavaa kolmen ottelun verran. Viime yön kierrokselta kairattiin kotiin vihjeiden osalta tyydyttävä 1/4 tulos, kun Winnipeg Jetsin Nikolaj Ehlers oli yön ainut osuma. Tuleva yönä lähdetään parantamaan tulosta näillä vihjeillä. 

New York Islanders – Calgary Flames

Valinta: Islanders tekee maalin jokaisessa erässä 3.00

Maalintekijä: Anders Lee 3.10 (tekee ainakin yhden maalin)

New York Islanders tunnetaan kovana kotijoukkueena ja kun viime kotiottelussa Boston Bruins haki pisteet saarelaisilta on motivaatio varmasti huipussaan yön ottelussa.

Vierasjoukkue Calgary Flames kärsi viime yönä vierastappion New York Rangersille, kun Flames taipui 4-1 lukemin Madison Square Gardenin metelissä.

Flamesissa on menossa pienimuotoinen maalivahtikriisi ja ainakin eilisen ottelun perusteella myös puolustuspelaamisessa on parantamisen varaa.

Kotijoukkue Islanders tulee otteluun täydellä höyryllä heti alkusekunneista lähtien ja on suorastaan ihme, mikäli verkko ei Flames päädyssä heilu tasaiseen tahtiin läpi ottelun.

Valintamme pureutuukin juuri tuohon Islandersin painostamiseen ja uskomme, että kotijoukkue nakuttaa maalin ottelun jokaisessa erässä.

Maalintekijä puolella mukaan poimitaan Islandersin Anders Lee.

Liukasliikkeinen hyökkääjä on etenkin kotiotteluissa ollut hyvässä vedossa ja ylivoimapelaamisessa häkki heilahtaa takuuvarmasti, kun kapteeni John Tavares tarjoilee avopaikan maalintekoon.

Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes

Valinta: Maaleja yhteensä yli 6.0 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu) 2.28

Maalintekijä: Mikkel Boedker 3.60 (tekee ainakin yhden maalin)

Toronto Maple Leafs on sarjan huonoinpia kotijoukkueita yhdessä Columbus Blue Jacketsin kanssa. Vierasjoukkue Coyotes taas on alkukaudella ollut kuin uudestisyntynyt feenikslintu.

Coyotes on yllättynyt pirteillä otteillaan koko NHL-kansan ja joukkueen otteita on todella ilo seurata. Pelaaminen on vauhdikasta vaihdosta toiseen ja tulosta syntyy tasaiseen tahtiin.

Coyotes tulee olemaan nuoren tulokkaan Max Domin johdolla ottelun ehdoton suosikki ja mikäli vauhtiin päästään on odotettavissa maalirikas ottelu.

Lisäjännitystä voi hakea maalintekijöillä ja tähän otteluun Mikkel Boedker ei ole ollenkaan huono valinta.

Viime Coyotes-ottelussa tanskalaishyökkääjä upotti hattutempullaan Ottawa Senatorsin ja uskomme vakaasti, että ensi yönä sama tahti jatkuu ja mies heilauttaa ainakin kertaalleen kiekon Leafsin verkkoon.

Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks

Valinta: Ottelussa nähdään yli 1,5 ylivoimamaalia 2.50

Maalintekijä: Patrick Kane 2.70 (tekee ainakin yhden maalin)

Kotijoukkue Chicago Blackhawks hävisi kauden avausottelunsa New York Rangersille, mutta tuon tapahtuman jälkeen Blackhawksin kotiluolasta ei ole vastustajalle täyttä pistepottia herunut.

Vierailija Anaheim Ducksin alkukausi on ollut todella kivinen tie. Maalinteko takkuaa pahemman kerran ja oikeastaan millään osa-alueella joukkueen tekemisestä on vaikea löytää mitään hyvää sanottavaa.

Blackhawks haluaa kotonaan tarjota faneilleen viihdyttävää kiekkoa, jossa paikkoja luodaan ja vastustaja ajetaan puolustuskannalle heti aloituskiekon pudotuksesta.

Valintamme ylivoimamaalien määrästä saattaa kuulostaa oudolta, mutta Blackhawksin paineen alla Ducks saattaa sortua jäähyilyyn ja hyökkääjä Patrick Kanen johdolla ottelussa nähdään toivon mukaan muutama komea ylivoimaosuma.

Aiheeseen liittyvät uutiset