Yön NHL – Supertähtien yö vai maalikarkelot?

Viime yön NHL-kierrokselta tehtiin 4/6 tulos. Tuosta tuloksesta on nyt hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja ja toivon mukaan tulevalta yöltä saadaan kasattua hyvät rivit, jotta torstai aamu olisi yhtä hymyä.

Ottawa Senators – Calgary Flames

Molemmat joukkueet kulkevat tällä hetkellä tappiosta tappioon. Ottawa Senators ei ole tällä kaudella pystynyt voittamaan vielä yhtäkään kotiotteluaan.

Vastaavasti taas Calgary Flames taapertaa lähes samanlaisessa tilastossa, sillä joukkue on vieraissa voittanut viimeksi 11.10, kun se kaatoi Vancouver Canucksin jatkoajan turvin.

Tuon päivämäärän jälkeen Flames on pelannut vieraissa kolme ottelua, joista saldona on kolme tappiota, kaksi tehtyä maalia ja 11 kertaa on omissa kolissut.

Ottelussa kohtaavat siis kaksi tappioputkessa olevaa joukkuetta ja molemmat varmasti haluavat katkaista kierteen keinolla millä hyvänsä.

Vedonlyöjille tappioputket luovat aina harmaita hiuksia. Nyt edessä on juuri tälläinen ottelu, kun pää meinaa räjähtää hyvää kohdetta etsiessä.

Toimituksemme uskoo kuitenkin, että ottelussa mennään kovaa ja molemmat antavat kaikkensa ottelulle.

Tästä syystä ottelussa nähdään maaleja tasaiseen tahtiin ja näin ollen kuuden maalin ilta voi olla enemmän kuin todennäköinen.

Valinta: Yli 5,5 maalia 2,01 (jatkoaika ja voittomaalikilpailu mukaan lukien) 

Maalintekijä: Johnny Gaudreau 4,00 (tekee ainakin yhden maalin)

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins

Aleksandr Ovechkin vs. Sidney Crosby. Tässä tulee olemaan ottelun taistelupari, joka tulee ratkaisemaan yön ottelun. Kumpi supertähdistä onnistuu ottamaan joukkueensa reppuselkäänsä ja viemään sen aina voittoon asti.

Toimituksemme mielestä Washington Capitalsin Ovechkin tulee tässä ottelussa olemaan se ns. kovempi jätkä ja tästä syystä lyömme vedon hänen kauttaan.

Maalintekijä puolelle otamme Capitalsin puolelta myös yhden todellisen yllätyskortin. Nimittäin ikuinen taistelija, kulmavääntäjien kuningas ja karvauspelin taitaja Jason Chimera iskee ottelussa maalin.

Valinta: Aleksandr Ovechkin 2,75 (tekee ottelussa yli 1,5 pistettä)

Maalintekijä: Jason Chimera 6,00 (tekee ainakin yhden maalin)

San Jose Sharks – Nashville Predators

Nashville Predators on suomalaisvahti Pekka Rinteen loistavien otteiden myötä aloittanut kautensa erittäin hyvin.

Joukkue majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin toisella sijalla ja petolauma on vain yhden pisteen päässä konferenssia johtavasta Dallas Starsista.

Kotijoukkue San Jose Sharks on myös aloittanut kautensa hyvällä tasolla. Joukkue majailee läntisen konferenssin kymppipaikalla ja piste-eroa Predatorsiin on vain kolmen pisteen verran.

Ottelusta on tulossa tasainen vääntö, mikäli Rinne ja Sharks maalia vartioiva Martin Jones yltyvät ottamaan toisistaan mittaa torjuntojen valossa. Näin ollen ottelusta sopii odottaa vähämaalista iltaa.

Toimituksemme teki kuitenkin rohkean päätöksen ja päätyi pelaamaan Predatorsin voittoa, sillä uskomme Rinteen pelivireeseen ja mahtavaan voittamisen tahtoon.

Valinta: Nashville Predators 1,94 (jatkoaika ja voittomaalikilpailu mukaan lukien)

Maalintekijä: Colin Wilson 5,00 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset